Proč se nápadníci nechytají? Vondráčková má chlapy prý jen do… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Proč se nápadníci nechytají? Vondráčková má chlapy prý jen do…

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Profimedia.cz)

Co nový projekt Lucie Vondráčkové (40), to nějaký hezounek po jejím boku. Ale přes různé náznaky a spekulace se v případě zpěvačky nikdy z milenců v jejích klipech opravdový vztah nevyklubal. Bojkotuje je snad sama Lucie? Nebo je to celé jenom jakási hra?

Tomáš Zonyga, Marek Peksa… Muži, kteří byli v době rozvodové lapálie Lucii Vondráčkové hodně blízko. Ale že by s nimi měla zpěvačka něco víc, vždy rázně smetla ze stolu. Jejím argumentem bylo, že na další vztah nemá ani pomyšlení. Momentálně v tom může hrát roli i její časová vytíženost. Lucie se totiž naplno pustila do natáčení nových klipů, navíc by si měla zahrát roli princezny v pohádce, jak píše web Expres.cz.

Video se připravuje ...

Mladíci tak budou v jejím případě zřejmě jen na hraní… V klipech. Pravděpodobně potrvá, než si k sobě Lucie skutečně někoho pustí. Jak vyplynulo v dřívějším rozhovoru pro idnes.cz, českým chlapům totiž moc nevěří. „Jsou vychováváni mnohem benevolentněji a zdaleka ne tak přísně jako dívky. Jsou to téměř králové rodiny a v mamahotelu setrvávají mnohem déle než právě holky. Je to trend, ale nevím, jestli je to dobře. A neumím posoudit, jak potom fungují jako tátové. Na druhou stranu vidím často v MHD páry, kde se tatínkové aktivně starají i o děti v kočárcích, a to mi přijde moc fajn, takže nebude všechno jen špatně,“ vyjádřila se k mužské populaci před časem Lucie Vondráčková.

Lucie Vondráčková: Žádný nový vztah!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
12. 6. 2020 • 16:07

Zase ramena venku ze svetru, jednou na ně nastydne. Vypadá už docela staře, nedavno byla v jednom filmu z blízka, holt každý stárneme. Hlavě zdraví, má dvě děti a rodiče. Chlap se nějaký najde.

st.rec
12. 6. 2020 • 12:02

Buďto Růženku nebudili políbením nebo nepřijeli na bílých koních žádní odpovídající princové,tak holt i princezna jednou půjde do důchodu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.