Přiznání ex partnera Vondráčkové: Lucka nebyla dost dobrá? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Přiznání ex partnera Vondráčkové: Lucka nebyla dost dobrá?

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Profimedia.cz, M. Pátek)

Krasobruslař Tomáš Verner (34), který randil i s Lucií Vondráčkovou (40), prožívá velmi krásné období. Je zamilovaný, brzy se stane poprvé otcem, svoji manželku Tammy Sutanovou obdivuje a miluje. Dokonce přiznává, že byla jeho nedostižným snem. Už v době, kdy tvořil pár se zpěvačkou.

Podle slov Tomáše Vernera se s exotickou krasobruslařkou seznámili už v roce 2006 na mistrovství světa. „Tammy reprezentovala Thajsko, já byl reprezentant České republiky. První krok jsem udělal já. Zamiloval jsem se na první pohled, ale bylo mi jasné, že tak krásnou ženskou asi v životě mít nebudu,“ komentuje po letech se smíchem zapeklitou situaci pro idnes.cz.

Lucie Vondráčková: Žádný nový vztah!

Video se připravuje ...

I přesto se o ni tenkrát aspoň pokusil. „Zkoušel jsem sbalit Tammy, ale vůbec to nevyšlo. Dvanáct let na to jsme se potkali znovu a naši přátelé nás dali dohromady. Šli jsme na společnou večeři, ze které se vyklubalo rande. Potom už bylo to balení vzájemné, si troufám říct. Téměř dva roky od prvního rande čekáme narození prvního potomka,“ dodává spokojeně.

Tomu, kdo ale zná vztahové peripetie českého showbyznysu, možná neunikne jeden fakt. Zhruba ve stejné době, kdy se krasobruslař platonicky zamiloval do krásné kolegyně, chodil se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (40). Nabízí se tedy otázka, jestli mu už tehdy bylo jasné, že s Lucií to bude jen „na chvíli“.

 „Měla jsem pocit, že hodně cestuju, ale když to srovnám s Tomášem, tak jsem totální Honza za pecí. Trénuje v Oberstdorfu, má závody ve Vídni, v Číně. Takže je zázrak, když se potkáme. Ale je fakt, že všechno jde, když se chce,“ řekla zpěvačka pro Blesk v roce 2008, když se začalo spekulovat o jejich rozchodu. Ten nakonec odůvodnili velkým pracovním vytížením obou hlavních aktérů. Jenže, jak už to chodí, všechno mohlo být i trochu jinak.

Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Shimmir
27. 8. 2020 • 13:31

I když se i mezi Asiatkami se najdou hezké se holky a pro někoho mají exotické kouzlo, dávám přednost tomu, když jsou partnerky z podobného prostředí jako já. Vztahy celebrit nebývají stálé, protože nemají dost času je rozvíjet i jinak než v posteli, mají kolem sebe moc příležitostí k nevěře, která je v jejich kruzích IN, být věrný je stigma. A k tomu zájem papparazi, kteří zveličí každý úlet...

msml20
27. 8. 2020 • 13:26

U ní nebude nikdy dobrá, ta se jednou závistí zalkne. Něco jako ten ubožák nebo ubožačka co o ní napíše, že je ohava.Buď je sama šeredka anebo doma šeredku má.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.