Drsná slova Vondráčkové děsí: TOTÁLNÍ REZIGNACE?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Drsná slova Vondráčkové děsí: TOTÁLNÍ REZIGNACE?!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Marek Pátek )

Lucie Vondráčková (40) si s banálními věcmi neláme hlavu, což potvrdila mnohokrát. Nedávno se například bez okolků objevila na veřejnosti bez make-upu a s rozcuchanými vlasy. Divoženka Vondráčková pak mnohé překvapila i drsným prohlášením. Co pověděla?

Fanoušci by jí přáli novou lásku, díky které bude mít zase o něco hezčí život. Zpěvačka Lucie Vondráčková novému vztahu však nejde naproti a chce být se svými syny sama.  „Žádný Sámer ani nikdo jiný není, nebyl a dlouho nebude. Opravdu nemám čas, chuť a ani síly na chlapa. Dlouho nikdo nebude,“ prohlásila zpěvačka podle Blesku. Snad Lucku brzy nějaký muž okouzlí, přeci jen ve dvou se to lépe táhne. 

Video s Vondráčkovou najdete zde:

Video se připravuje ...

Michal David šokuje: Pocta Gottovi nebude! A stojí za rozchodem Issy Vondráčková?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
2. 9. 2020 • 07:50

Tohle je Lucinka překrásná? Tohle u***né stvoření s divným obličejem? Bez dlouhých hodin práce vizážistů úplně někdo jiný. A k tomu prolhaná a falešná. Otřesný sobec.
Poprvé s ní souhlasím. To bude trvat dlouho, než se někdo najde. Odsouzena k jednorázovým postelovým úletům typu Peksa.
Nic jiného si taky nezaslouží.

kalenda
1. 9. 2020 • 23:51

Z nouze ctnost-prostě se jí chlapi bojí,že je podojí jako Plekance.A když to nepůjde po dobrém,tak udělá tyátr a vyleje na ně kýble hnoje-viz její rozvod.Samé lži a podrazy,to je naše úžasná Lucinka.Zůstane sama,­sama,­sama,­sama,­sama .......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.