Uniklo ze scénáře Ordinace: Nové díly plné dramatických zvratů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Uniklo ze scénáře Ordinace: Nové díly plné dramatických zvratů

Do akce musel i záchranář Martin Stránský.
Do akce musel i záchranář Martin Stránský.  (Foto TV Nova, Instagram.com)

Rozhodli se přitvrdit! Podle informací Aha! budou premiérové díly Ordinace nabité adrenalinem. Bát by se měl hlavně rocker Pepa Vojtek (55) z Kabátů. Jeho sedmiletý syn Adam bude totiž za dramatických okolností bloudit v podzemí a celá Kamenice ho bude hledat! A to není všechno...

Potřebují nalákat diváky »ukradené« primáckou Slunečnou zpátky, a tak seriál nabušili jednou dramatickou situací za druhou. Při natáčení nešetřili hlavně Adama Vojtka coby malého Filípka, který hraje syna záchranáře Radima Fialy (51) alias doktora Hanáka. Napsali mu totiž náročnou scénu, při které se ztratí s kamarádkou Františkou v kamenickém podzemí a nemůžou dlouhé hodiny najít cestu ven.

Adam přitom ve skutečnosti chodí teprve do první třídy a s přípravou na natáčení mu pomáhá maminka Jovanka Vojtková (42). „Je šikovnej a učí se rychle,“ chválí ho. „Zapamatovávám si to dobře, protože máma říká, že mám velikou paměť,“ chlubí se sám malý Vojtek. Tohle ale muselo být pořádně drsné i pro něho. Premiérový díl po letní pauze startuje už dnes od 20.20 na Nově a místo úterků se budou ve čtvrtek vysílat hned dva díly za sebou!

Petr Rychlý ukazuje, jak tráví karanténu:

Video se připravuje ...

UNIKLO ZE SCÉNÁŘE...

Drama na sále
Nejdřív to vypadá jako jedna z běžných ortopedických operací, které v kamenické nemocnici probíhají každý den. Operuje sám ředitel nemocnice, profesor Valšík (Petr Štěpánek). Vše probíhá hladce podle plánu, když v tom operatér prožije náhlou zdravotní indispozici a operaci za něj musí dokončit primář Mára (Robert Jašków). Toho si všímá jeho ambiciózní syn Patrik (Patrik Děrgel), jenž situaci nesouhlasně komentuje.

Pitomá sázka
Heluš (Martina Randová) a Bobo (Martin Zounar) zažívají s ostatními členy rodiny idylku, ale to by nemohli být oni, aby se to celé nějak nezamotalo. I když s vtipem a nadsázkou. Jsou doma a baví se, když Bobovi zazvoní telefon s nabídkou na účinkování v reality show. Vše má na svědomí jeho bratr, hejtman Švarc (Pavel Nečas) a jejich vzájemná sázka. Vypadá to, že se Bobo se svou rodinou bude muset natáčení televizního pořadu skutečně účastnit.

Svatby seriálové i skutečné
Kromě adrenalinových scén si scenáristé přichystali překvapení. Podle fotek, které má Aha! k dispozici, oblékne svatební šaty Jana Holcová alias záchranářka Zita. Vdávat by se měla ale jen před kamerou a za koho jiného než Radima Fialu. A ve skutečném životě do toho praštila bývalá hvězda Ordinace Veronika Zelníčková (26), kterou před čtyřmi roky brutálně napadl kamarád půllitrem do hlavy. Své »ANO« řekla klávesákovi Tomáši Krejzovi (37), takže je z ní paní Krejzová. „I s těmi nejbližšími přáteli nás bylo okolo sedmdesáti,“ prozradila novomanželka. Mezi svatebními hosty byl i David Gránský (28) s manželkou Nikolou.

Poslední díl Ordinace této sezóny:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.