Zpověď Marka Brodského: Nulový vztah se sestrou Terezou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zpověď Marka Brodského: Nulový vztah se sestrou Terezou

Tereza a Marek
Tereza a Marek  (Blesk – Martin Hurda, archiv Blesku)

Jejich vztah byl vždy velmi složitý a bohužel ani věkem se to nezlepšilo. Drbna ze Slunečné Tereza Brodská (52) a její »poloviční« bratr Marek (61) se vídají jen jednou za rok. Proč se jediní potomci herce Vlastimila Brodského (†81) nemusejí? O tom upřímně promluvil právě Marek!

„Každý žijeme jinak, nemáme společné přátele ani zájmy, ale něco mezi námi určitě je. Občas si zavoláme, zkoušíme vzájemně nezapomenout na narozeniny a jednou za rok jdeme na kafe,“ svěřuje se v rozhovoru pro magazín Glanc Brodský, který svou sestru naposledy viděl loni v červenci na pohřbu první manželky jejich otce Boženy (†96) přezdívané Bíba.

Je mu to líto

Jen v jednu dobu si byli blízcí. Za to spíš ale mohl alkohol, než jejich sourozenecká láska. „Když jsme oba měli problémy s »kalením«, tehdy jsme byli svěřující se sourozenci, jinak ta témata nejsou. A je mi to líto. Můžete získat nové kamarády, nové milenky... ale novou ségru si jen tak nepřičarujete,“ tvrdí Marek.

Upřímná Tereza Brodská: Proč přibrala 10 kilo? A jak je na tom máma Brejchová?

Video se připravuje ...

Těžké dětství

„Jenže my jsme spolu nikdy nežili, vídali jsme se občas o víkendu, ale věkovej rozdíl mezi náma byl tehdy velkej. Tereza to neměla lehký, asi jste četli rozhovory, kde mluví o svém dětství... Když vás dá máma do šesti let k nějaké tetě na výchovu, to vám nepřidá,“ míní Brodský. Ten se v mládí několikrát objevil před kamerou (jeho nejznámější rolí je praktikant Hlaváček z cimrmanovského filmu Rozpuštěný a vypuštěný), ale herectví brzy vyměnil za výtvarnictví.

Každý má jinou mámu

Tereza a Marek měli sice společného otce, avšak matky mají jiné. Marka měl Brodský s Bíbou, kdežto Terezu se svou druhou ženou, herečkou Janou Brejchovou (80).

Fotograf Návštěvníků: Brodskému při natáčení vybouchla slivovice

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
26. 8. 2020 • 14:00

... dvě nuly mají spolu nulový vztah !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.