Je vdaná už 20 let, ale… Brodská vyznala lásku slavnému kolegovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 30. března 2024

Svátek slaví Arnošt, zítra Kvido

Je vdaná už 20 let, ale… Brodská vyznala lásku slavnému kolegovi!

Brodská vytýká bráchovi, že o svých psychických problémech promluvil v televizi.
Brodská vytýká bráchovi, že o svých psychických problémech promluvil v televizi. (Foto Aha! – Martin Hykl, herminapress.cz, ara)

Před více než dvěma dekádami se seznámila při focení s Herbertem Slavíkem (57). A i když prý pózování před objektivem bytostně nesnáší, s fotografem si překvapivě sedli až tak, že se rozhodli přistoupit i před oltář. Jak ale herečka přiznala, na jednu platonickou lásku stále nemůže zapomenout.

Tím, kdo jí měl fatálně zamotat hlavu, byl oblíbený herec a komik Oldřich Kaiser (65), jak uvádí magazín Sedmička. Herečka prý zveřejnila na sociální síti starý snímek s hereckým kolegou a připsala k němu komentář: „Tahle fotka je teda pecka.“

Upřímná Tereza Brodská: Proč přibrala 10 kilo? A jak je na tom máma Brejchová?

Video se připravuje ...

Následně ještě k černobílé fotce připsala: „Původně jsem chtěla nechat na vás, abyste hádali. Ale vykecám to! Ten pěkný kluk je Olda Kaiser a já byla do něj tenkrát platonicky zamilovaná,“ vyzradila dle uvedeného zdroje. A divit se jí vůbec nikdo nemůže. Herec má totiž i s přibývajícími roky stále velmi silné charisma.

Čerstvá padesátnice Brodská: Ztloustla kvůli roli! A pak musela do plavek!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
8. 1. 2021 • 18:02

Jednozavitnice neumi hrat ,jeden nastvany vyraz at je film o .cemkoliv.Od toho zenateho Kaisera se mela ucit hrat ,osklivka ! je to protekcni fagan jako lucie Vondrackova at zpiva mluvi nebo hraje vse slabe ! Brodsky hral excelentne ,jeji Mama afektovana pi.dulezita .No a ted vsichni prokadrovani rodice i jejich deti nevi co s nima bude.Velike penize za nic v ct i filmu ci zpevu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.