Tereza Brodská klame tělem, tedy vlasy... Narodila se kudrnatá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tereza Brodská klame tělem, tedy vlasy... Narodila se kudrnatá!

Herečka v seriálu Slunečná.
Herečka v seriálu Slunečná. (Foto Aha! – David Kundrát, Pavel Machan, Martin Pekárek, FTV Prima)

Maskérky Slunečné jsou v pohotovosti. Hvězda seriálu Tereza Brodská (52) zvažuje změnu image. Herečka má totiž kudrnaté vlasy a neví, zda je dál narovnávat, nebo dát průchod přirozenosti.

Pro mnoho žen chce velkou odvahu ukázat se před objektivem foťáku nenalíčená a neučesaná. Brodská s tím očividně problém nemá. Na sociální síti chtěla poradit od lidí, zda s vlasy, které jsou od přírody kudrnaté, může před kameru v seriálu Slunečná. 

„Tak s maskérkama ze Slunečný řešíme jestli mám točit další díly takhle? Nebo zůstat u rovných? By mě zajímal váš názor?“ ptala se fanoušků Tereza. Dočkala se jen kladných reakcí. „Za kudrnaté vlásky bych dala půl kralovstvi,“ napsala jedna z diskutujících. Sama nechápe, po kom vlny zdědila. 

Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích!

Video se připravuje ...

„Protože máma měla rovný a tatínek byl vždycky ostříhaný na krátko,“ dodala dcera Jany Brejchové (81) a Vlatimila Brodského (†81). Nezbývá než si počkat, zda takto budeme Brodskou vídat i v seriálu.

Brodská se vrátila do Ulice: Takhle natáčela se zlomeným kotníkem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5512612
13. 3. 2021 • 14:02

Hello My Dear,
I was Searching for a honest and trustworthy person and my heart accept you , Am Mr. Akron Benjamin, I need a partner and I hope you will be interested after reading my proposal. Please contact me in this Email for more of it. thanks, benja­minmra­kron61­7@gma­il.com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.