Slova Brodské o Brejchové děsí! Tohle je opravdu vážné | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Slova Brodské o Brejchové děsí! TOHLE JE OPRAVDU VÁŽNÉ

Tereza Brodská, Jana Brejchová
Tereza Brodská, Jana Brejchová (Foto: Karel Kopáč, ara)

Životní příběh jedné z nejkrásnějších českých hereček Jany Brejchové (81) happy endem nejspíš neskončí. O jejím zdravotním stavu se nedávno rozpovídala dcera Tereza Brodská (52) pro Super.cz. Bohužel hvězda seriálu Slunečná nebyla pro tentokrát poslem dobrých zpráv.

Jana Brejchová je už několik let hospitalizovaná v léčebně dlouhodobě nemocných v Motole. Důvodem je degenerativní onemocnění mozku, konkrétně u ní dochází k odumírání bílé hmoty mozkové. Což bohužel způsobuje, že se stav legendární herečky jenom horší. Navíc teď všechno komplikuje pandemie. „Vůbec za ní teď nemůžu chodit. Za celu dobu, co začal covid, jsem tam byla jednou nebo dvakrát. Ale její stav je stejný a neměnný a jiné už to nebude," svěřila Super.cz Brodská. Údajně neví už ani o tom, že jí bylo udělené ocenění za celoživotní dílo při předávání cen Trilobit. „Maminka už je ve svém světě a možná je dobře, že už si to neuvědomuje," zkonstatovala realisticky.

Tereza Brodská: Promluvila o zdravotním stavu mámy Brejchové!

Video se připravuje ...

Jediným kontaktem v této době pro mámu a dceru je prý telefon. „Někdy mi paní doktorka umožní, že mi ji dá přes telefon k uchu. Ale nemůžu takhle lékaře zneužívat. Mají svých starostí dost a tohle je nadstandardní,"  nastiňuje nepříliš radostnou situaci herečka.

Upřímná Tereza Brodská: Proč přibrala 10 kilo? A jak je na tom máma Brejchová?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.