U blízkých herečky z filmu Lásky jedné plavovlásky došlo k incidentu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Drama u herečky z Lásky jedné plavovlásky: Kulky a krev

Hana Brejchová
Hana Brejchová (Daniel Černovský)

K bodu mrazu se měl přiblížit vztah zavržené dcery Hany Brejchové﷯ (74) Světlany (52) s příbuznými na Náchodsku. Její syn, hereččin vnuk, měl s jedním z nich vážný incident, při kterém se střílelo!

Šlo o událost, po které se od Světlany a jejích blízkých odvrátila rodina sestry jejího partnera, žijící v sousedství v Meziměstí. Konflikt se údajně strhl mezi Světlaniným synem Jaroslavem (17) a synem (26) druhé ženy.

Doleželová jezdí k novému muži. Proč ty manévry? A Brejchová se obula do Brodské

Video se připravuje ...

„Mezi dvěma muži mělo dojít k nebezpečnému vyhrožování. Vzhledem k vyšetřování ale nemůžeme více sdělit. V případu zatím nebyl nikdo obviněn,“ sdělila policejní mluvčí Iva Kormošová. Hana Brejchová, mladší sestra Jany Brejchové (81), o dramatu, které se odehrálo, nic netuší. „A ani o tom nechci nic slyšet, tohle není moje věc,“ odtušila rázně někdejší kráska z Formanova snímku Lásky jedné plavovlásky. Teď má z rodinných vztahů spíš vrásky... Rána z plynovky Roztržka údajně skončila střelbou Jaroslava a zraněním staršího z mužů. „Ten kluk vyšel na sídlišti ven z paneláku se zbraní a střelil ho z blízkosti do boku. Šlo sice jen o plynovou pistoli, ale kdyby ho trefil do citlivého místa, tak to mohlo mít tragické následky,“ řekla deníku Aha! známá rodiny postřeleného, která incident viděla. Zraněný šel po střelbě domů, kam krátce nato vtrhla zásahovka. Podle jeho známých na podnět Světlaniny rodiny poté, co její syn po střelbě tvrdil, že po něm hodil granát. „Kdyby to tak bylo, tak by se podle mě ozvala rána a zůstaly by škody. To se nestalo,“ uvedla svědkyně. „Nakonec to skončilo tak, že postřelený je ve vazbě. On sice není žádný svatoušek, má už nějaká stíhání. Ale že se ten mladý Jaroslav dostane ke zbrani a střílí po lidech, to není v pořádku. Tady selhala výchova a asi něco na tom bude, když tu Světlanu v minulosti máma Brejchová zavrhla, protože dala přednost chlapovi před vlastními dětmi,“ uzavřela.

Legendární Formanovy Lásky se do kin vrátily v létě 2019, kdy byla uvedena jejich restaurovaná verze.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.