Zesnulá Moučková: Tuhle zradu nikdy neodpustila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zesnulá Moučková: Tuhle zradu nikdy neodpustila!

Kamila Moučková
Kamila Moučková (Alexandr Malachovský)

Nic nebylo pro legendární hlasatelku tak kruté, jako když jí Jiřího Zahajského (†68) po 31 letech společného života odvedla Jana Brejchová (80).

Do té doby Moučková nevěděla, co je to nenávist. Teď ale sexbombu 60. let Brejchovou nenáviděla až za hrob. A není divu. Kamila považovala Janu za svoji nejlepší kamarádku a tehdy v roce 1991 krásná Jana se po 13 letech rozcházela se svým životním partnerem Jaromírem Hanzlíkem (72). „Bylo mě Jany líto, tak jsem ji pozvala k nám do Konrádova na chalupu, aby přišla na vzduch a na jiné myšlenky,“ vyprávěla Kamila s tím, že Janě se na Kokořínsku tak líbilo, že tam začali jezdit ve třech. A Kamila ji dokonce poskytovala svoji vlastní postel. „Viděla jsem, že si s Jirkou rozumí. Že mi ho ale svede a dokonce v mojí vlastní posteli, tak to by mě nikdy nenapadlo!,“ pokračovala Moučková, kterou potom Zahajský kvůli Brejchové opustil a vrátil klíče od jejího bytu nedaleko pražského kostela sv. Klimenta.

A silná Kamila se zhroutila. Celé ty roky do jeho smrti o proslulém inspektoru Trachtovi z Rozpuštěný a vypuštěný mluvila jako o muži, kterého stále miluje. Nesmířila se s faktem, že jí ho odvedla žena, kterou považovala za svoji kamarádku a které sama pomáhala překonávat rozvody a rozchody. Nesmířila se s tím, že do chalupy, kterou dvacet let opravovala a zařizovala, najednou s jejím drahým jezdí Jana. „Nejsem schopná jí to odpustit. Snažila jsem se o to mockrát, ale nejde to...,“ přiznala Moučková v roce 2007, kdy její Zahajský zemřel.

Když se to dozvěděla, rozsvítila si u jeho fotografie svíčky a řekla mu: Ahoj. Nebyla pozvána na pohřeb a svému milovanému nemohla ani zapálit svíčku na hrobě. „Ona Jana mi nikdy neprozradila, kam ho dala nebo schovala. Nikdo to neví,“ komentovala smutně Kamila. Brejchové neodpustila nikdy, nenávidět ji ale přestala. A to poté, co Jana v roce 2013 zkolabovala a od té doby leží na LDN. „Už je mi to fuk. Je mi jí pouze líto. Vždyť je ležák, chudák. Osud zasáhl a vyřešil to vlastně za nás,“ prohlásila pro Moučková. To ji bylo 90 let.

Gottovou vítal nový ctitel! Nečekaná smrt v rodině Pavla Trávníčka! A zemřela Kamila Moučková!

Video se připravuje ...

Zemřela Kamila Moučková (†92): Jak mluvila o zhoršujícím se zdraví?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
26. 11. 2020 • 06:56

Babochlap ani jako mladá nevypadala nijak Těreškovová a ona tak na stejnou zenstina trudjascaja A kde ta komunistka co na stáří nevěděla jaký kožich ,drápy a Holice pustit do té rudé hlavy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.