Hvězda Slunečné Brodská: UTAJENÉ TĚHOTENSTVÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Hvězda Slunečné Brodská: UTAJENÉ TĚHOTENSTVÍ!

Tereza Brodská
Tereza Brodská (Instagram)

Oblíbená herečka umí být pěkně tajemná. Až nyní oznámila na sociální síti, že se její rodina rozrostla a že se raduje z vytoužené holčičky.

Pochopitelně neporodila sama Tereza Brodská (52). Přesto jde o velmi blízkou příbuzenskou vazbu, stala se totiž babičkou. Holčičku přivedli na svět její jediný syn Samuel (25) s partnerkou Luisou. Ačkoliv její rodina a kolegové ze Slunečné tajemství, že se Brodská dočká vnučky, znali, nic neprozradili. „Všem bych chtěla poděkovat, že stejně jako já vydrželi devět měsíců mlčet a ani nic nenaznačit. Pro mě to bylo opravdu peklo, protože já se na roli babičky dlouho těšila, a když to přišlo, tak jsem musela mlčet. Už dávno jsem chtěla být babička. Chci, aby mě všichni oslovovali babi,“ řekla Blesku herečka. Ta novinku nenápadně naťukla už před tím na sociální síti, pohlaví ale oficiálně nepotvrdila. Má se ale skutečně jednat o děvčátko.

Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích!

Video se připravuje ...

„Prof. MUDr. Antonín Pařízek, CSc.!!!!! Milý Tondo, děkuji, že jsi nám pomohl na svět nového člena rodiny!!!!!!!!! Děkuji za péči, trpělivost, obrovskou profesionalitu a za to, že tě máme už tolik let za kamaráda! Byl jsi před mnoha lety i u mého porodu a doufám, že budeš naším rodinným porodníkem i do budoucna! Jsi prostě nejlepšííí!!!“ poděkovala na sociální síti porodníkovi herečka.

A v euforických prohlášeních pokračovala ještě dál:. „Ano, jsem babička. Máme to nejkrásnější a nejmilejší miminko, ale vzhledem ke své rodině, která nechce, abych byla konkrétnější, nemohu víc říct. A já to respektuji. Ale jsem strašně šťastná a pyšná babička,“ potvrdila Blesku Brodská.

Upřímná Tereza Brodská: Proč přibrala 10 kilo? A jak je na tom máma Brejchová?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.