Brodská se neudržela: PROFACKOVALA slavnou kolegyni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Brodská se neudržela: PROFACKOVALA slavnou kolegyni!

Tereza Brodská
Tereza Brodská (Foto Aha! – Martin Hykl, herminapress.cz, ara)

Byly podle scénáře nejlepší kamarádky, ale to nyní končí! Tereza Brodská (52) si ve Slunečné coby podváděná Kratinová vyšlápla na Danu Batulkovou (62). A jak byla v ráži, tak jí vlepila opravdovou facku!

Dana s Terezou zažívaly před kamerou horké chvilky. „Měla jsem dát Batuli facku. Byla jsem z toho vynervovaná. Lepší je, když má člověk sám dostat ránu, než ji dát. Už se stalo, že dotyčného někdo špatně trefil do ucha a tomu se stalo něco s bubínkem,“ zoufala si před natáčením Brodská.

Tajná domluva

Herečky sice měly k ruce kaskadéra Petra Drozdu (68), ale moc to nepomohlo. Tu bylo pomalé zápěstí, tam zase herečka málo trhla hlavou. „Pořád bylo něco špatně. Už jsme byly tak vynervované, že jsme se s Danou tajně domluvily, že jí tu facku fakt dám,“ prozradila Brodská. „Dana to schytala a já se jí pak po zbytek dne omlouvala,“ přiznala Tereza.

Slunečná a pár facek: Kdo si vjede do vlasů v populárním seriálu?

Video se připravuje ...

Nemanželský syn

A proč si vlastně vjely do vlasů? Vyšlo totiž najevo, že Lída Vacková neboli Batulková nemá syna Štěpána se starostou Vackem, ale s manželem své nejlepší kamarádky Jany Kratinové, kterou představuje právě Brodská.

Posun postav

Klíčová událost trochu zahýbala dalším dějem. Submisivní postava Brodské už nebude svou vládkyni tak bezmezně obdivovat a ctít. A i pro Batulkovou nastanou nové časy. Přišel totiž přesně ten čas změnit se trochu k lepšímu.

Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích!

Video se připravuje ...

Pavelka naložil Prachařovi

Facky nelétaly jen mezi ženami. Porvali se i oba tátové seriálového Štěpána – Ondřej Pavelka (65) a David Prachař (62). Ti ale zřejmě dokážou jako chlapi lépe markýrovat. Zakousli se do sebe a byla z toho rvačka jak vyšitá.

Kaskadér jen zíral

„Nakonec za mnou přišel kaskadér Drozdák, že si opravdu myslel, že jsem Davida trefil. Na to jsem vážně pyšný,“ pochlubil se spokojeně Pavelka. Může se klidně pyšnit tím, že scéna byla natočená k velké radosti režiséra na první dobrou.

Slunečná: John nechal stát Denisu u oltáře

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.