Zdrcená Burešová: Zamrzelo mě to, muselo to ven… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zdrcená Burešová: Zamrzelo mě to, muselo to ven…

Eva Burešová
Eva Burešová (Instagram)

Myslela to dobře a opět na to doplatila. Kvůli seriálu Slunečná herečce a zpěvačce Evě Burešové (27) vzrostla popularita možná víc, než by sama chtěla. Na vlastní oči se totiž přesvědčila, že být známou tváří někdy není žádný med!

Herečka nedávno navštívila facebookovou skupinu Slunečné, kterou založili fanoušci, aby nabrala trochu pozitivní energie od příznivců seriálu a poděkovala jim za jejich oddanost. Naneštěstí se ale přepočítala a prvotní dobrá nálada byla ta tam. Na samém začátku totiž narazila na příspěvek ostře se vymezující právě vůči její osobě. Některé »perly« mezi komentáři se tak rozhodla sdílet na svém instagramovém profilu.

„Moc často takové komentáře nesdílím, nechávám to být. Ale tohle mě upřímně docela zaskočilo. Přiznám se. Chtěla jsem se přidat do skupiny fanoušků Slunečné. Pozdravit je, poděkovat za jejich věrnost a za to, že je seriál baví. Jako první diskuze na mě vyskočilo tohle,“ divila se Burešová.

Slunečná opravdu skončí, víme kdy! A Borhyová konečně ukázala partnera

Video se připravuje ...

Ta nemohla věřit svým očím, když četla ne zrovna lichotivé komentáře útočící na její osobu. „Takto se baví dvě dospělé ženy. Takto mě komentují. Ani jedna z nich mě nezná, nikdy jsme se neviděly. Můj životní postoj je takový, že nesoudím lidi, pokud je neznám, nesoudím jejich vzhled ani jejich rozhodování,“ pobouřeně prohlásila.

Herečku také vytočilo, že některé divačky vymýšlejí různé konspirační teorie v souvislosti se Slunečnou, které mají na Burešovou opět negativní dopad. „Můžeme se opakovat k smrti, že jsme s Markem dobří kamarádi a nikdo kvůli nikomu nechtěl ze seriálu odejít. Tohle se děje. Tohle je realita. Můžete se snažit, jak chcete, dělat pro fanoušky i ostatní co nejvíce, a stejně se objeví takové dámy, které o vás takto s úsměvem mluví, soudí, a ještě s výsměchem urážejí váš vzhled,“ reagovala podrážděná Burešová.

Agáta vyplatí Prachaře, miliony od mámy nestačí! A Forejt promluvil o vztahu s Burešovou

Video se připravuje ...

Jak je vidět, celá věc ji skutečně zasáhla. O to více, když hlavními aktéry celé diskuse byly ženy. „Nikdy na tom nebudeme lépe, pokud budeme schopny takhle jedna o druhé mluvit. Omlouvám se, muselo to ven. Zamrzelo mě to. Hodně,“ dodala zdrcená Burešová.



Přečtěte si
jity
4. 4. 2021 • 09:32

Zřejmě nějaké slepice s řídkými vlasy a možná i nadváhou se trefují do někoho koho v soukromí neznají. Léčí si někdo mindráky. Mě Eva Burešová nevadí a seriál Slunečná vypínám. Je to herečka tak hrát musí, každý by měl dělat svoji práci jak nejlépe umí. Nechala bych ji na pokoji.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.