Zpěvačka Petra Janů (68): SMRT, UMĚLÝ SPÁNEK A SKOK Z OKNA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zpěvačka Petra Janů (68): SMRT, UMĚLÝ SPÁNEK A SKOK Z OKNA!

Petra Janů
Petra Janů (Foto Aha! – Pavel Machan, Daniel Černovský, ara)

Strašné neštěstí v rodině Petry Janů (68). Její strýc (†78) zemřel na covid, teta (76) kvůli němu leží v umělém spánku a jejich syn, který si vyčítal, že rodiče nakazil, kvůli tomu skočil v nemocnici z okna!

„Teta ještě ani o smrti svého muže, se kterým fungovali jako spojené nádoby, neví. Bude to pro ni šok,“ obává se následků hrozné zprávy zpěvačka, která o rodinné tragédii promluvila v rozhovoru pro portál Blesk pro ženy. Tetin návrat po nemoci bude o to horší, že její syn a zároveň zpěvaččin bratranec je po pádu zmrzačený a nikdo dnes nedokáže říct, zda bude někdy v pořádku.

Opil se a zmrzačil

„On si dával za vinu, že ten covid domů zavlekl a rodiče nakazil, načež se hrozně opil a pomlátil. Tak ho odvezli do nemocnice, dali dohromady, uložili na pokoj a on vykročil k oknu a skočil z něj,“ prozradila Janů. „Polámal si půlku těla a ještě se neví, jestli nebude mít trvalé následky,“ posteskla si zpěvačka s tím, že o jejího bratrance se momentálně stará jeho mladší bratr.

Pohřeb Hegerové, který nechtěla! A proč zmizela Hüttnerová ze Slunečné

Video se připravuje ...

Nutný psycholog

Její teta byla se strejdou 55 let. „Nehnuli se od sebe na krok... Nedovedu si představit, jak teta přijme, že už tu její manžel není. Myslím, že bude potřebovat psychologa,“ dodala zpěvačka s obavou.

Manžela jí vzala rakovina

Letos uplyne už 10 let od smrti zpěvaččina manžela Michala Zelenky (†63). Hudební producent a manažer podlehl v prosinci 2011 rakovině. Krutou diagnózu se Petra dozvěděla už v červnu, jejího muže ale této zprávy ušetřili. „Já, na rozdíl od Michala, jsem tušila, proti čemu stojím. Jeho ošetřující lékař mi řekl prognózu. Vlastně že nemá naději. Žijte pak půl roku s tímhle tajemstvím,“ prozradila v jednom z dřívějších rozhovorů Janů. Prožili spolu 33 let a Petra od té doby žije sama.

Hlaváčová odmítá očkování. Vnuk Hegerové o pohřbu. A Rosák do zpráv!

Video se připravuje ...

Nechám se očkovat!

Sama zpěvačka se uchýlila už loni na svou chalupu v jižních Čechách. Z covidu má respekt, ale nehodlá se zbláznit. „Až na mě přijde řada, ráda se nechám očkovat,“ řekla Janů. „Té nemoci nechci jít naproti. I kdyby mi to mělo jenom zmírnit její příznaky, tak zaplaťpánbůh za to!" dodala rozhodně.

 

Celý rozhovor na webu Blesk pro ženy najdete zde.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.