Petra Janů září: Nová láska! Spí s Bobem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petra Janů září: Nová láska! Spí s Bobem!

Zpěvačka Petra Janů
Zpěvačka Petra Janů (Foto archiv P. Janů a L. Hatašová)

V pořadí už třetího pejska v životě si pořídila Petra Janů (67). Maltézský pinč se jmenuje Bob a místo chlapa bude se zpěvačkou spát i v posteli a doprovázet ji na koncerty.

Chlapa totiž Petra už v žádném případě nechce a Bob, pro kterého si jela do Úholiček, je prý víc než adekvátní náhrada. „Všichni moji psíci se mnou spali v posteli a jezdili na koncerty. Bob nebude výjimkou,“ sdělila Aha! Janů s tím, že si hodlá Boba vzít v prosinci i do pražské O² areny, kde vystoupí na Poctě Karlu Gottovi.

„No samozřejmě, ani tam nebude chybět. Na jeviště ho ale nepustím, nechám ho raději v šatně,“ směje se šťastná zpěvačka, která prý ještě neví, co Slavíkovi zazpívá. „Vybrala jsem si dvě jeho písničky, obě mám stejně ráda, a teď je na pořadateli, kterou z nich mi přidělí,“ upřesnila s tím, že jedna z vybraných písní je Čas růží, kterou zpívala se Slavíkem jako duet, a proto také od zpěváka dostala k šedesátce v Lucerně pugét šedesáti rudých růží.

„Nechte se ale překvapit, co zazpívám,“ podotýká Petra, která se přes léto bude zabývat pouze přípravou na O² arenu a výchovou psa. „Nic jiného neplánuju a nepojedu letos ani do Řecka. Až příští rok, a to pojede Bob se mnou,“ komentuje zpěvačka, která tak nevytáhne paty z chalupy na Třeboňsku. „Občas ale zajedeme do Českých Budějovic, kde bude mít Bob brášku Maxe. Toho si ve stanici Bílá Sheilla zase pořídila Adélka, dcera mojí kámošky Veroniky,“ vysvětlila.

Jaroslav Uhlíř prodělal infarkt! A Petra Janů v slzách kvůli smrti kamaráda

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.