Petra Janů (66) poprvé přiznala: Co je špatně na mé tváři?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Petra Janů (66) poprvé přiznala: Co je špatně na mé tváři?!

Zpěvačka tvrdí, že byla vyfocena ve špatnou chvíli a se špatnou mimikou.
Zpěvačka tvrdí, že byla vyfocena ve špatnou chvíli a se špatnou mimikou. (Foto Aha! – Karel Kopáč, ara)

Pustili se do ní odborníci, že si mnohými zkrášlujícími zákroky naprosto nevratným způsobem zničila obličej. „Nechápu, co je to za odborníky, když jim k posouzení mé diagnózy stačí jedna dvě fotografie,“ reaguje Petra Janů (66).

Zpěvačka nevyvrací, že si pravidelně nechává kvůli vráskám aplikovat metacrill, který podporuje tvorbu vlastního kolagenu a nevyřazuje mimické svaly z činnosti. „Pomocí podkožních nití mám pozvednuté tváře a čeká mě ještě čelo. A to je vše,“ říká trojnásobná Slavice.

Zároveň ale připouští, že fotografie, které odborníky vyděsily, jí skutečně vůbec nelichotí. „Bohužel jsem byla focena ve špatnou chvíli se špatnou mimikou, gestem a vůbec vším, co může být ještě špatné, což krásně posloužilo k tomuto názoru odborníků. To se tak bohužel někdy stává, že se člověk takhle snadno stane krásným terčem. A nejen mně,“ míní Janů.

„Já ale skutečně stále vypadám jako člověk,“ komentuje dál s úsměvem zpěvačka. A toho, kdo tomu nevěří, srdečně zve ve středu 28. listopadu do pražského Divadla Hybernia. „Mám tam vánoční koncert, takže mne mohou všichni zkontrolovat nejen jak zpívám, ale i jak vypadám,“ zdůrazňuje Petra, která také po letech změnila účes. Je kudrnatá. „Ve změně účesu jsem se ale asi zmýlila. Takže z vyjádření odborníků k mé fotografii si beru jedno ponaučení – kudrny musí pryč! Vlasy si musím vyžehlit,“ konstatuje suše zpěvačka.

 Petra Janů se zbavuje oteklého obličeje! Proč to nechala zajít tak daleko? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bea.christ...@...
27. 11. 2018 • 16:27

Doporučuji, nejlepší způsob, jak zhubnout > > > www.Takeslim.com

jana52
26. 11. 2018 • 17:14

.. tohle si nechá udělat ženská, která není srovnaná sama se sebou... a je jedno, zda je to umělkyně každý den vystavená publiku... A to je případ Petry. Škoda, je to l ženská, ale dobrovolně se zohyzdila. Ta souhra všech "blbých úhlů" v jeden den a jednu vteřinu je blbost. Jsou fotky, kdy každej občas vypadá jako kašpar, ale tohle je o něčem jiném...

xsedmikraska
26. 11. 2018 • 14:03

Možná to chce čas a splaskne to. Pokud ne, tak je to neštěstí takhle se nechat spitvořit. M. Dietlovou jsem taky na youtube při rozhovoru pro Český rozhlas nepoznala. Takové sympaťandy to byly. Mnohem lepší by byly štíhlé obličeje, které by zdobily vrásky, než tohle. Ale je to jen můj názor. Podstatnější je, jak se v těch nafouklých obličejích cítí ony.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.