Pikantní zpověď Petry Janů: Jak to má se sexem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pikantní zpověď Petry Janů: Jak to má se sexem?

Zpěvačka Petra Janů
Zpěvačka Petra Janů (archiv Blesku)

Legenda české hudební scény Petra Janů ani po šedesátce nezanevřela na sex. O tom jaký má pohled na milování v pokročilém věku, se rozpovídala pro týdeník Sedmička.

Přestože po smrti manžela Michala Zelenky (†63) se po boku zpěvačky neobjevil žádný muž, rozhodně není pro Janů sexuální život v pokročilém věku tabu. Právě naopak!

„Sex je to nepřirozenější, co existuje, nebýt něj, lidstvo by vyhynulo. A není výsadou mladých, to je pitomost! Nechápu, jak někdo může dělat z milostného života v pozdějším věku tabu, naopak, podle mě si ho partneři i díky zkušenostem užívají víc a intenzivněji. Je mi cizí myšlení žen, které o něj přestanou mít zájem a realizují se u plotny. Tím se samy degradují do role služky,“ řekla týdeníku Sedmička Janů.

Stejně otevřeně jako mluví o sexu, nemá Janů problém hovořit o věcech, které si jiné ženy raději nechávají pro sebe, řeč o plastických operacích. „Nestydím se za ně, proč taky? Za to, že nechci být starý a vráščitá? Žena má vypadat co nejlépe, je to její přirozenost, líbit se. Zvyšuje si tím sebeúctu. A když příroda nestačí, není od věci jí trochu pomoci,“ svěřila zpěvačka se týdeníku.

 Petra Janů: Jsem taková babka kořenářka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.