Petra Janů září štěstím! Razantní životní změna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Petra Janů září štěstím! Razantní životní změna

Petra Janů
Petra Janů (Foto Aha! – Daniel Černovský, Pavel Machan, archiv P. Janů, ara)

Petra Janů se rozhodla pro velkou změnu ve své životě. Trojnásobná Zlatá slavice se rozhodla pořídit si přírůstek do rodiny. Úsměv na tváři ji však nevykouzlil nový partner, nýbrž štěňátko Maltézského psíka.

Zpěvačka je po smrti manžela Michala Zelenky sama, což se rozhodla změnit.  Janů si pořídila pejska z chovatelské stanice u Prahy, kde je i psí azyl pro případ dovolené, pobytu v nemocnici a podobně. Ačkoliv by si někteří mohli myslet, že na něj nebude mít čas, opak  je pravdou. Svého miláčka bude mít stále při sobě.

„Budu ho brát na vystoupení, budu s ním na chalupě, a protože jsme se rozhodly i s kamarádkou, která má dcerku, a ta děsně chce pejska, tak to budou dvojčátka z jednoho vrhu a z úžasné chovatelské stanice, kde s tím mají mnohaleté zkušenosti,“ řekla zpěvačka dle Super.cz.

Pokud by bylo opravdu nejhůř, kromě chovatelské stanice může svěřit pejska blízkým. „Naštěstí je kolem mě hodně hodných lidí, kteří by se mi o něj i postarali, kdyby bylo jo nutné,“ řekla Janů, která má s chovem tohoto plemena zkušenosti. „Maltézáčka jsme už kdysi měli, takže vím, do čeho jdu. Jeho obrovská výhoda je, že nelíná, je skladný, přitom povahově úžasný,“ dodala zpěvačka.

Petra Janů: Jsem taková babka kořenářka.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
konvalinka34
12. 6. 2020 • 16:07

Měla by udělat ještě další razantní změnu a vrátit se ke svému účesu s vlnami a jiné barvě. Teď to je hodně špatné

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.