Petra Janů září štěstím: Seznámení s rodinou svého miláčka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petra Janů září štěstím: Seznámení s rodinou svého miláčka!

Petra Janů.
Petra Janů. (Foto Aha! – Karel Kopáč, archiv P. Janů, ara)

Petra Janů (67) po smrti manžela, hudebního producenta Michala Zelenky (†63) byla dlouho sama. Nyní je vše jinak! Zpěvačka se rozhodla pořídit si přírůstek do rodiny. Nejedná ale o nového přítele, nýbrž o pejska.

„Rozhodla jsem se, že si pořídím chlapa,“ oznámila dle webu Super.cz Janů během svého narozeninového koncertu. „Na jaře by se měl narodit v chovatelské stanici Maja. Dnes jsem se pozdravila s jeho rodinkou. Nešlo je moc udržet, byli jako pytel blech."

Zpěvačka si vybrala maltézáčka. „Bylo to jednoduché. Už jsem tohle plemeno měla a je to úžasné. Navíc nenáročné, bezproblémové a skladné. Může se mnou všude, a hlavně to bude i takový malý ´módní doplněk´, protože bude bílý. No řekněte, k bílému autu bílý pes?“ řekla Janů.

Přestože je zpěvačka stále v jednom kole, pejska se u ní bude mít jako v balónce. „Budu ho brát na vystoupení, budu s ním na chalupě, a protože jsme se rozhodly i s kamarádkou, která má dcerku, a ta děsně chce pejska, tak to budou dvojčátka z jednoho vrhu a z úžasné chovatelské stanice, kde s tím mají mnohaleté zkušenosti,“ svěřila se svými plány webu Super.cz. Jelikož zpěvačka bere nový přírůstek vážně, má již vybrané jméno, které si ale zatím nechá pro sebe. „Nějaké to tajemství si zatím musím nechat pro sebe,“ dodala Janů.

Petra Janů: Jsem taková babka kořenářka:

Video se připravuje ...

Na nejlepší jména pro psa se podívejte ZDE >>>



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.