Zkoušená Petra Janů: Nejtěžší období jejího života | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zkoušená Petra Janů: Nejtěžší období jejího života

Na zpěvačce se prý podepsaly časté zákroky.
Na zpěvačce se prý podepsaly časté zákroky.  (Foto Aha! – Karel Kopáč, ara)

Ke konci roku 2018 šokovala Petra Janů veřejnost svým vzhledem. Obličej měla natolik oteklý, že zpěvačku málokdo poznal. Záhadnou změnu tváře prý způsobila alergie na barvu na vlasy. Kvůli šokující vizáži schytala zpěvačka mnoho hanlivých označení a musela překousnout to, že její nelichotivé fotografie obletěly celou republikou.

 „Představte si, že máte oteklý obličej, plný pálivých, rudých skvrn a nevíte, co se s vámi děje. Do toho máte před sebou spoustu vystoupení na veřejnosti. Chodíte od dermatologa ke kožnímu a nikde vám neřeknou nic konkrétního. Pardon, jednu věc zjistili, jsem alergická na kalafunu! V době, kdy jsem měla před sebou pražský koncert v Hybernii, mě před domem někdo vyfotografoval, když jsem šla k doktorovi. Samozřejmě opuchlou, nenalíčenou a nešťastnou.

To bylo opravdu sousto pro média na dalších čtrnáct dní. Snad to lidem, kteří do mě »klovali«, udělalo radost. Nicméně mě to zocelilo. Nakonec moje kamarádka lékařka, která má specializaci ORL, přišla na to, že mi to způsobuje barva na vlasy. Užila jsem si své, ale už je to v pořádku,“ svěřila se Aha! pro ženy Petra Janů.

„Myslím si, že nemusím své trable vytrubovat do světa. Je daleko lepší se na lidi usmívat, občas se ten úsměv i vrátí. Lidi mám ráda a věřím, že většina je dobrá. Ti, kteří nejsou spokojeni sami se sebou a chtějí za každou cenu ublížit, spíš lituji. Ale abych to uzavřela, nemám ráda lidi hloupé a závistivé. A hlavně jsem pravověrný Štír, takže s lidmi, kteří mi ublíží nebo mě zklamou, sice při dobré vůli můžu komunikovat, ale už jim nevěřím,“ pověděla zpěvačka na otázku, zda má někdy nějaký splín a co ji dokáže naštvat.

 Petra Janů: Proč to nechala zajít tak daleko? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tmspetr
13. 4. 2019 • 13:53

==_Najděte nahé ženy ve vašem městě zde : Ej.Uz/Zeny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.