Šokující přiznání Petry Janů: Tohle způsobilo otok obličeje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šokující přiznání Petry Janů: Tohle způsobilo otok obličeje!

Petra Janů se o životosprávě rozpovídala na křtu nového kalendáře.
Petra Janů se o životosprávě rozpovídala na křtu nového kalendáře. (Foto Aha! – Karel Kopáč, archiv P. Janů, ara)

Populární Petra Janů (66) v posledních měsících na sebe strhla pozornost díky svému vzhledu. Mnozí se domnívali, že zpěvačka podstoupila estetický zákrok, ale všechno je jinak. Janů nyní promluvila, co za změnou její vizáže stojí.

Kosmetické úpravy ani nabraná kila po nemoci nemohou za její změnu obličeje. Z důvodu silné alergické reakce zpěvačce otékal obličej a stala se terčem drsné kritiky. Nejprve se nevědělo, co reakci způsobilo, nakonec ale zpěvačka zjistila, že za vše může barva na vlasy!

„Alergii na barvu na vlasy jsem zjistila hned na letišti. Měla jsem oteklé a zduřelé pruhy kůže kolem celé vlasové části hlavy. Otok přecházel do celého obličeje. Po nasazení léků a postupném vymývání barvy otok obličeje ustupoval,“ řekla Janů Super.cz a dodala, že se jednalo o barvu, která je běžně k dostání v obchodech, nikoliv o žádný vlasový experiment.

Léky naštěstí zabraly a tak zpěvačka mohla spokojeně relaxovat a užívat si zaslouženého volna během pobytu u moře. Na Maledivách Janů vystavila postavu v plavkách, kterou by jí mohla závidět kdejaká dvacítka.

 

Petra Janů: Jsem taková babka kořenářka

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Zombie_1
9. 4. 2019 • 14:47

Tak né lifting ale barvička to způsobila. To je novina. To už máme asi 5 vysvětlení, proč vypadá jako zrůdička. Kdy se vymluví na oříšky, že hodně chroupala. Bóže Peteuše, máš už věk a s tím nic nenaděláš.

defakto
15. 1. 2019 • 23:08

... tahleta 66 - letá stará ženská se zajímá akorát jak vypadá , můžu ji ubezpečit že vypadá přesně na svůj věk , s tím už nic nenadělá !

defakto
15. 1. 2019 • 23:08

... tahleta 66 - letá stará ženská se zajímá akorát jak vypadá , můžu ji ubezpečit že vypadá přesně na svůj věk , s tím už nic nenadělá !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.