Jeden den, tři tváře. Petra Janů: NEBEZPEČNÁ LÁTKA V OBLIČEJI?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jeden den, tři tváře. Petra Janů: NEBEZPEČNÁ LÁTKA V OBLIČEJI?!

Zpěvačka Petra Janů na koncertě.
Zpěvačka Petra Janů na koncertě. (Marek Pátek)

Ještě ráno se Petra Janů (66) na sebe nemohla podívat ani do zrcadla. Okamžitě pospíchala za dermatologem, od kterého si slibovala zázrak. A ten se skutečně stal. Za pouhých šest hodin zpěvačka vystoupila na koncertě a její tvář se kupodivu vrátila zpět do normálních rysů. 

Za oteklou tváří podle Petry Janů stojí alergie neznámého původu. Před středečním koncertem v pražské Hybernii proto podstoupila lékařské vyšetření u dermatologa. „Mám strach, jestli mě diváci poznají,“ zoufala si zpěvačka. Naštěstí se ale lékaři podařilo nemožné. Janů své fanoušky na koncertě přivítala se zcela novou tváří, respektive se svým přirozeným výrazem a rysy v obličeji.

Dermatolog a vizážistky jí zkrátka vrátili původní vzhled. Během šesti hodin zmizely opuchlé tváře. Petře navíc také prospělo, že se vrátila k původnímu účesu. „Shodila jsem kudrny a vrátila se ke starému osvědčenému střihu. Nový účes byla špatná volba,“ přiznala Aha! Janů. Na koncertě ji fanoušci pochopitelně poznali a všem se ulevilo, že jejich milovaná zpěvačka netrpí žádnou vážnou nemocí. Odborníci ji ale varují, aby si už nenechala do obličeje píchat látku zvanou Metacrill!

„Nemohu komentovat toto konkrétní ošetření, nic o přesném stavu nevím. Jen mohu říci, že Společnost estetické a laserové medicíny ČSLJEP varovala před používáním materiálů, jakým je zmíněný Metacrill. V celoevropské normě, která platí i v ČR, se používání podobných látek nedoporučuje. Na mnoha akcích jasně zaznělo – Metacrill nepoužívat,“ napsal na sociální síť Roman Šmucler (49), který je nejen přední český stomatolog, ale také uznávaný specialista na laserovou a estetickou medicínu. Kromě zmíněné nebezpečné látky zpěvačka přiznala i další zákroky v obličeji. „Pomocí podkožních nití mám pozvednuté tváře a čeká mě ještě čelo. Toť vše,“ tvrdí Petra Janů.

 Petra Janů: Proč nemám chlapa? Asi mě nikdo nechce!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
30. 11. 2018 • 22:18

Ona neustála ty fotky, pozvala AHA a udělali s ní jiný, vyretušovaný a jí odsouhlasený Změnila se, né že ne ! Houby má alergii !Nemá! Je obtloustlá.Asi došel řapíkatý cerel Jinak musím říct, že ještě pořád zpívá dobře

aveneta
30. 11. 2018 • 10:30

Základní otázka....lidé chodí na její koncerty kvůli písním a hlasu nikloliv kvůli "ksichtu" proč se tedy pořád chce na mladinkou, je to její ješitnost či pocit jalovice, která obětovala kariéře vše...??

kathynka
30. 11. 2018 • 09:04

o trošku líp vypadá, ale to jen proto, že je nalíčená a učesaná. Dorasovala se tak těmi zákroky, že už ani lépe vypadat nebude...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.