Plastiku jí udělal zubař! Prsa jinak vysoko a nesouměrné bradavky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Plastiku jí udělal zubař! Prsa jinak vysoko a nesouměrné bradavky

Vskutku nehezký pohled....
Vskutku nehezký pohled.... (Foto Profimedia.cz)

O větších prsou snila Texasanka Tia (35) už od chvíle, co jí bylo osmnáct. Známá jí proto dohodila levného doktora, který jí vytouženou plastiku provedl. Nakonec se ale ukázalo, že to byl zubař!

„Mohla mu říct, že potřebuje opravit dvě jedničky nahoře,“ smějí se Tie lidé na sociálních sítích. Asi netřeba dodávat, že operaci Američanky tenhle samozvaný plastický chirurg zpackal. Každé prso jí totiž zůstalo jinak velké – právé ňadro bylo o velikosti C, levé jí zubař přifoukl až do velikosti D. Jenže místo toho, aby si Tia vzala ze zákroku ponaučení, chtěla co nejdříve pod kudlu znovu. A její důvod zní takřka neuvěřitelně: „Chtěla jsem prsa ještě o trochu větší a blíž u sebe.“

Tentokrát ji ale dentista odmítl, takže začala hledat dalšího chirurga. „Tomu jsem nakonec řekla, že jsem s velikostí spokojená, ale že chci, aby moje prsa byla blíž,“ pokračuje Tia. „Pak si jen pamatuji, že jsem se probudila a moje prsa byla skutečně obří!“ Další překvapení ji čekalo po sundání obvazů – tentokrát totiž měla každé prso jinak vysoko a nesouměrné bradavky... Nakonec jí pomohl až skutečný odborník, který jí obří implantáty vyndal a místo nich dal nové.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.