Krutý podraz na Anife: Partner mě podváděl s kamarádkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Krutý podraz na Anife: Partner mě podváděl s kamarádkou!

Anife Vyskočilová
Anife Vyskočilová (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, Herminapress.cz, ara)

Anife Vyskočilová (45) se rozpovídala o svém vztahu. Herečka je momentálně šťastná s Němce Jensenem, který ji požádal o ruku. Bývalá manželka herce Ivana Vyskočila (74) také promluvila o plastice nebo o nevěře.

Temperamentní herečka je známá svou prořízlou pusou a tím, že se nebojí se říct svůj názor. Dokonce promluvila o svém sexuálním životě se současným partnerem. „Sex mám výborný. Ve vztahu je to velice důležité. Pokud to nefunguje v posteli, musí se to zabalit,“ svěřila se. Jsou spolu už pět let, a tak už bylo zřejmě na čase, aby se zasnoubili. Zatím není jisté, kdy bude veselka.

„Když jsem zasnoubená, mám pocit, že jsem zarezervovaná. Mám strach ze svatby. Ale nechci umřít jako Vyskočilová,“ řekla upřímně. A jak jim to funguje, když jsou oba jiné národnosti? „Máme temperamentní vztah. On je Němec, a tak máme všechno tak napůl. Já jsem výbušná, on klidný. Mluvíme česky. Když se nedomluvíme česky, mluvíme anglicky,“ svěřila se v pořadu Extra host Vyskočilová.

Otevřeně také přiznala, že by nevěru neodpustila. „Cítila bych se hodně ponížená, že můj muž šel jinam,“ řekla Vyskočilová, která už si nevěrou prošla. Šok to byl pro ni o to větší, že její bývalý měl poměr s její kamarádkou. „Každý den jsem chodila k ní do restaurace a stěžovala jsem si na toho svého. A ona mě nabádala, že bych od něho měla odejít. Přitom už byla těhotná a já se jí zeptala, s kým to má a kdy budou spolu. Ona mi řekla, že čeká, až ten chlap odejde od své ženy. Mluvila o mně. Byli spolu tři roky. Přišla jsem na to, když jsme se rozcházeli. Zavolal mi to,“ řekla Vyskočilová.

Vyskočilová o sobě tvrdí, že jde ráda proti proudu. A to i v případě plastiky prsou. Zatímco některé celebrity si poprsí nechávají zvětšovat, ona si ho nechala radikálně zmenšit.  „Vždycky jsem měla 75D, ale doktor mi dal větší. Pak jsem šla na zmenšení. Prsa jsou sebevědomí, všem ženským, pokud je chtějí, je doporučuji,“ řekla herečka s dovětkem, že jde o její jedinou plastiku. „Do obličeje se zasáhnout ale bojím. Chci stárnout s noblesou,“ řekla na závěr.

Anife Vyskočilová přišla o svá krásná velká prsa! Proč?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libormer
2. 6. 2020 • 23:22

Prý jen plastika prsou... I nos má evidentně přešitej.... to jsou neupřímný, prolhaní komedianti.

pinkfloyd23455
2. 6. 2020 • 20:56

Velice podivný!!

mord
2. 6. 2020 • 17:36

Podivný zjev ta pani

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.