Anife se opřela do Čechů kvůli hvězdě Ulice: RASISMUS! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Anife se opřela do Čechů kvůli hvězdě Ulice: RASISMUS!

Anife Vyskočilová
Anife Vyskočilová (Foto Aha! – Pavel Machan, ara)

Bývalá manželka herce Ivana Vyskočila (72) Anife (45) se zastala mladého herce Jareda Baileyho, který se nedávno objevil v seriálu Ulice. Do Američana tmavé pleti se totiž nenávistně pustili někteří Češi, a opět ukázali, že v naší zemi vládne silný rasismus a xenofobie.

Herce a hudebníka, který získal přezdívku Piqi Miqi se po Madaleně Joao rozhodla zastat i Anife Vyskočilová. Ta se rozhodla zkritizovat Čechy za rasismus a nesmyslné komentáře na adresu nového herce Ulice. „Madalena Joao nenapsala nic špatného! Žiju v Čechách dlouho a též hodně dlouho cestuji jak na jih, tak i na sever a přes oceán. Jsme malý státeček a je tu nenávisti a závisti a rasismu jak za deset států. Česká povaha je taková, že kdykoli nějaký cizinec napíše svůj názor a řekne, jak to cítí, protože není zvyklý na takové praktiky, tak Čech místo toho, aby se zamyslel, vždy odvětí: Tak se vrať, odkud jsi přišel! Je to ubohý!“ řekla dle extra.cz bývalá břišní tanečnice.

„Českou mentalitu znám. Můžu srovnávat díky své zkušenosti ve světě jak pracovní, tak i osobní. Ano, jsme rasisté a kritici v Čechách a místo toho, abychom si zametli před svým prahem, tak raději urážíme, kritizujeme… Když dělám v zahraničí, vždy o Čechách mluvím v superlativech, ale přesto občas musím lhát, protože se stydím říct pravdu, že jsme my Češi rasisté,“  dodala Anife, která je znechucena tím, jak se někteří obyvatelé České republiky chovají. Snad si Jared Bailey z nenávistných komentářů nedělá těžkou hlavu a nyní nelituje toho, že na nabídku TV Nova kývl.

 Anife Vyskočilová přišla o svá krásná velká prsa! Proč?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.