Bolest Anife Vyskočilové: Zabili jí brášku před očima! A znásilnili ji | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bolest Anife Vyskočilové: Zabili jí brášku před očima! A znásilnili ji

Život se s tanečnicí nemazlil.
Život se s tanečnicí nemazlil. (Tomáš Vrbenský / Blesk)

Osud se s ní nijak nemazlil! Anife Ismet Hassan Vyskočilové (39) hází život od narození klacky pod nohy. Nejdříve jí zabili milovaného bratra, pak sama prožila znásilnění. Ale to nejhorší asi bylo, když ji nutili k potratu.

Už jako malá holka musela Anife čelit velké bolesti. Zahynul její mladší bratr Ruždi. „Když se vracel ze školy na kole, srazili ho dva kluci, kteří se předbíhali v náklaďácích. Všechno jsem to viděla,“ prozradila Anife ve 13. komnatě. Sama pak musela se sevřeným hrdlem mámě tragédii oznámit. Protože byl muslimský Turek, policie se o nehodu vůbec nezajímala a viníci nebyli nikdy potrestáni.

O několik let později si přála sama umřít. Znásilnil ji totiž chlap, kterého právě propustili z vězení. A to jí bylo jen patnáct! „Byla to ta nejhorší věc, kterou jsem mohla v muslimském světě zažít,“ s bolestí vzpomíná Vyskočilová.

V sedmnácti pak otěhotněla se studentem, což bylo pro její rodinu naprosto nepřijatelné. Otec ji nutil k potratu, jenže Anife si dítě přála. Dnes ví, že udělala dobře a je šťastná, že syna Hariho (22) má. Tehdy to ale nebylo vůbec jednoduché a otec ji vyhodil z domu. Neměla co jíst, kde bydlet a tak odjela ze země. V Čechách ji ale cestou zastihla další tragédie. Anife měla cestou těžkou bouračku. „Týden jsem byla v kómatu a pak půl roku v nemocnici, kde jsem se naučila česky,“ prozradila tanečnice.



Přečtěte si
cernyhubydoplynu
23. 6. 2013 • 00:30

Ty jsi hroznej debil.....

britva
22. 6. 2013 • 14:31

ten kanec Vyskočil asi Hassaně projížděl solidně všechny otvory na těle tomu znásilnění nevěřím. spíš si před tím kriminálem už v patnácti přivydělávala a na tohle se zrovna přišlo, tak to nahlásila jako znásilnění, ale pravda bude jinde

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.