Zagorová po těžkém covidu: Štefana nemohou očkovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zagorová po těžkém covidu: Štefana nemohou očkovat!

Boj s covidem zpěvačka vyhrála: Teď má strach o manžela Štefana!
Boj s covidem zpěvačka vyhrála: Teď má strach o manžela Štefana! (archiv Blesku)

Už se nemusí bát vyjít ven. Hana Zagorová (74) je naočkovaná. A i když jenom zčásti, tak si může o Velikonocích vyrazit bezstarostně na procházku. Má v sobě totiž přehršle protilátek. Jen její manžel Štefam Margita (64) má smůlu.

Zpěvačce, jak prozradila, zatím stačí kvůli těžkému prodělanému covidu jedna dávka vakcíny. „Protože v sobě mám strašně moc protilátek, tak ta druhá dávka mi prý stačí až za hodně dlouho,“ řekla Hanka, která samozřejmě vyráží ven společně s o 11 let mladším Štefanem Margitou.

Zagorová a Margita na pohřbu Pilarové: Eva si zaslouží nejvyšší obdiv

Video se připravuje ...

Chráníme se, co to jde...

Operní pěvec sice díky svému »mládí« očkovaný není, zato se ale pravidelně pilně testuje. „Štefan ještě na vakcínu nárok nemá, tak trošinku mu to mládí závidím,“ usmívá se zpěvačka, která se speciálně o Velikonocích těší na procházku. „Tak občas chodíme na nábřeží, kde to moc milujeme, ale spíš se procházíme tady všude kolem u nás. Přece jenom se ještě snažíme trochu chránit,“ upřesňuje Zagorová, která má ještě v živé paměti, jak ji dal koronavirus zabrat.

Skončila ve špitále

Zpěvačku skolily loni v září několikadenní vysoké teploty, nakonec ji museli lékaři převézt do nemocnice, kde si několik dní kvůli silnějšímu průběhu nemoci poležela. „Je to strašná mrcha, tenhle virus. Už je to docela fajn, ale nebylo to tak úplně příjemný, mám-li říct pravdu. Opravdu to dá člověku, té jeho fyzické schránce, hodně zabrat,“ popsala Zagorová, která se ale do špitálu kvůli následkům covid-19 musela vrátit. „Ta mrcha mi rozhodila krvinky,“ svěřila se Hanka, které má s krví prblémy už od 70. let. Jde o nemoc zvanou paroxysmální hemoglobinurie, níž se rychle rozpadají červené krvinky. Jediným východiskem jsou pravidelné transfuze.

Okolnosti smrti Řandy. V děsivé poloze ho našla dvanáctiletá dívka! A trápení Margity

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
9. 4. 2021 • 13:15

Stala se z ní úúúplná blbka.Nejdřív vykládala o Covid lehce, pak ji skolil a říká " byl nepříjemný"
Není na blbá? Proč lidem neřekne, že byla na uření a néé, nepříjemný, ale strašný!
Mě by zajímalo, kdo jí hradil po prodělaném onemocnění test covid obranných látek.Je drahý a myslím není automaticky hrazený zdravot. pojištovnou.
A je hloupá tuplem, protože po nábřeří od Karlových Lázní po Modřany je plno.Tedy se fakt chrání

mbmb
4. 4. 2021 • 07:39

sislava Wagnerova matrace nevi kdy je dost! Podobne i Sip ,vymeta prazdne hrnce kde se da .Socikovi umelci bez patere a soudnosti

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.