Kraus zůstal jako opařený! Ztratila Basiková pud sebezáchovy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kraus zůstal jako opařený! Ztratila Basiková pud sebezáchovy?

Kraus si Basikovou zřejmě do svého pořadu zase dlouho nepozve ...
Kraus si Basikovou zřejmě do svého pořadu zase dlouho nepozve ... (Foto ara)

Hostem v show Jana Krause (67) byla  Bára Basiková (58). Prostořeká zpěvačka aktuálně vypomáhá v děcáku a o svých svěřencích nemá očividně žádné iluze. Moderátor měl z jejích názorů rázem orosené čelo!

„Teď nemůžu zpívat, tak pomáhám v dětském domově,“ prohlásila Bára Basiková v populární show Jana Krause a obratem své dobrovolnictví konkretizovala: „Vytřu podlahu, sklidím nádobí po obědě, ustelu postýlky, pak si hrajeme, zpívám jim písničky." To se teprve Bára ale jen rozehřívala!

KARLOS SHOW: Podívejte se, jak Kraus usmiřoval Vémolu s Lelou

Video se připravuje ...

„Mám tam takovýho jednoho oblíbenýho Romáčka, malýho Roma, ten lže, jak když tiskne, to ti je neuvěřitelný, kde se to v těch dětech bere. Děti lžou, když jsou malý, zkoušej to," rázem rozhodila zpěvačka očividně zkoprnělého Krause, který kontroval tím, že v Americe by ji za podobné řeči čekala šibenice. V Česku to prý ale  bude „jen“ podmínka. „Tak bude aspoň nějaká změna,“ opáčila nebojácně Bára Basiková.

Basiková v pořadu Prostor X: Zhroutila jsem se a přišla o práci. I mně zemřeli přátelé, ale mrtví jsou daň za nemoc, očkovat se nedám 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.