Tachecí o Krausovi: Tohle si moderátor za rámeček nedá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tachecí o Krausovi: Tohle si moderátor za rámeček nedá!

Dvojice spolu již několik let nepromluvila.
Dvojice spolu již několik let nepromluvila. (Blesk – Roman Souček, FTV Prima)

Je to již osm let, co se Barbora Tachecí (56) dostala do křížku s Janem Krausem (66). Novinářka začala s moderátorem diskutovat nad politickou situací v ČR, což byl kámen úrazu. Kraus totiž v půlce věty odešel ze studia.

„Vzal mi nahrávadlo, prásknul dveřma a odešel. „Já si dodnes myslím, že jsem se nedopustila ničeho šíleného,“ řekla Tachecí de webu Expres.cz. Moderátorka si ale pochvaluje, že odchod přišel ve správný čas.

„Už bylo téměř po rozhovoru, takže jsem už měla nabráno to, co jsem později přespala. A odešel nikoli z živého vysílání, ale z natáčení.“ Kraus sice odnesl její diktafon, ale celý rozhovor zůstal natočený na kameře.

„Bylo to skvělé PR. Sice se mnou bohužel od té doby nepromluvil, ale práce má nějaké oběti. Měla jsem skvělý materiál. Bylo to nejsledovanější video iDNES.cz za celý rok,“ svěřila se Tachecí dle webu Expres.cz.

 

Barbora Tachecí: Mám ráda muže, kteří mne mohou poučovat.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
majojo
21. 9. 2019 • 12:43

Že neřekla ani neudělala nic tak strašného? Tahle astrální sestra Bobošíkové, Obzinové a %Smclerové udělala a udělá všechno, kdyř si myslí, že jí to projde.

tleskapoud
20. 9. 2019 • 18:09

Chudina ušišlaná Brambora Tlachecí má už taky docela slušně namotáno. Nevím proč si nenechá udělat pořádnou zubní náhradu. Určitě na ni prachy má...

havran2
20. 9. 2019 • 13:39

Kraus je ten,který se vždy povyšuje nad druhé a uznává jen sám sebe !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.