Hvězda Tváře Berenika Kohoutová: Čeká miminko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hvězda Tváře Berenika Kohoutová: Čeká miminko!

Berenice úsměv sluší.
Berenice úsměv sluší. (Dana Kolářová)

A je to venku! Vítězka čtvrté Tváře Berenika Kohoutová (28) čeká dítě. Radostnou novinu vyzvonil Jan Kraus (66) ve své včerejší talk show na Primě.

Hned v úvodu vypálil, že kvůli jejímu požehnanému stavu se bude přezkušovat spousta věcí ve Studiu DVA. A pak diváky odboural poznámkou, že se Berenika tváří, jako by to děcko čekala s ním! Ještě v červnu přitom herečka na otázku, jestli se svým přítelem, reklamním textařem Kryštofem (33), plánují potomky, odpovídala velmi vyhýbavě. „Bavili jsme se o nich, ale já v této oblasti neplánuji. Nechávám věcem volný průběh,“ mlžila Berenika. Teď je ale všechno jinak.


Tančí jako o život
Ani rané těhotenství jí nezabránilo vystoupit s velmi odvážným číslem v nové řadě oblíbené novácké show Tvoje tvář má známý hlas, která startuje už tuto sobotu. S Jitkou Boho (27), Markétou Procházkovou (33), Evou Burešovou (26), Markétou Konvičkovou (25) a Aničkou Slováčkovou (24) si střihla odvážný sexy taneček při imitaci slavných Pussycat Dolls.

Stojky už nedělá
V klipu s názvem Dělám stojky, který natáčela ještě před těhotenstvím, se obrací vzhůru nohama. A podobně se nyní otočil i její život. Stojky prý dělala běžně, tomu je ale konec. „Teď už nechodím ani na večírky, ani nedělám stojky,“ řekla Krausovi rezolutně Berenika. „Myslela jsem si, že když otěhotním, že to bude taková stopka, ale vůbec nic se nestoplo,“ prozradila herečka.

 Berenika Kohoutová má nového přítele, ve Varech ale laškovala s jiným!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
konvalinka34
5. 9. 2019 • 11:09

Hlavně ať přestane kecat do politiky a vezme si podprsenku. Prsa má jak vytahaný ušák svoje uši. Pořád nám ukazuje zadek, prsa a přitom je celá rozteklá, nic pevného.

defakto
5. 9. 2019 • 10:44

... a ví aspon s kým ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.