Berenika Kohoutová: Za lepším JÁ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Berenika Kohoutová: Za lepším JÁ

Berenika Kohoutová
Berenika Kohoutová (hermina.cz, blesk)

Vítězka čtvrté řady Tvoje tvář má známý hlas Berenika Kohoutová (27) se po účasti v soutěži rozhodla zpevnit svoji postavu a vrhla se na cvičení. Kromě cvičení o sebe herečka a zpěvačka pečuje i po kosmetické stránce a dokonce dochází pravidelně na kosmetiku.

Kohoutová tvrdě razí zásadu, že je důležité se každý večer před spaním pečlivě odlíčit a moc dobře ví, že ke zdravé pleti je také potřeba pít dostatek tekutin. „Mám dost suchou pokožku, takže i potřebuji hodně hydratovat. K tomu využívám krémy. Myslím, že s tím souvisí i pitný režim v průběhu dne, který se snažím dodržovat. A chodím pravidelně na kosmetiku každý měsíc,“ řekla Kohoutová magazinu Sedmička.

Asi jako každá herečka, tak i Kohoutová často svou pleť svěří do rukou profesionálů, kteří dokážou hotové zázraky a používají ty nejlepší produkty. Kohoutová již za těch pár let, co se pohybuje v showbyznysu, okoukala nějaké jejich triky. „Hodně ráda používám bronzer a rozjasňovač na konturování tváře, což vizážisté také hodně používají. Vystínování pleti dělá hodně a docela mě to i baví, protože člověk tak krásně zjistí, že se s obličejem dají dělat zázraky,“ řekla Kohoutová magazinu Sedmička.

Herečka vzhledem k nízkému věku nepotřebuje žádný estetický zákrok, i když některé její vrstevnice už nějaký ten zákrok za sebou mají. „Bojím se, že by mě to bolelo. Já se v tom zase až tak nevyznám. Vím, že jsou nějaké invazivní a neinvazivní zákroky. Zatím jsem to úplně nezjišťovala, takže nevím,“ přiznala magazínu Sedmička Kohoutová.

 Berenika Kohoutová: Piercing jsem musela sundat, chystám nové tetování!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.