Nestydatá Kohoutová z Tváře: Nahá na posteli se dvěma vibrátory! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nestydatá Kohoutová z Tváře: Nahá na posteli se dvěma vibrátory!

Berenika Kohoutová ráda provokuje.
Berenika Kohoutová ráda provokuje. ( Foto TV Nova, ara )

Zpěvačka a herečka Berenika Kohoutová (28) je známá svými provokativními fotografiemi, které s oblibou sdílí na sociálních sítích. Tentokrát ale možná zašla až příliš daleko. Na svém instagramu sdílela fotografii, na které je kompletně nahá a na posteli se jí povalují dva vibrátory!

Černobílou fotografií, kterou Berenika sdílela na svém instagramu ve středu dopoledne, opět vyvolala kontroverzi! Tentokrát je na ní zpěvačce vidět celé pozadí a dokonce jí na posteli leží dvě erotické pomůcky. Berenika pro jistotu k fotografii vypnula komentáře, protože pravděpodobně tušila, jaká lavina komentářů by se na ni navalila.

 „Ženy ženám. Miluju být žena,“ napsala k příspěvku dcera spisovatelky Ireny Obermannové (56). Pod snímek umístila odkaz na obchod s erotickými pomůckami navrženými speciálně pro ženy. Fotografii umístila brunetka i na svůj facebook, kde komentáře zablokovat nejdou a většinu komentujících zaujaly právě dvě erotické pomůcky na posteli.

„Došly baterky?“ dělá si z Kohoutové legraci jeden z fanoušků.  „Tohle používáš?“ zajímalo jiného. Už v minulosti rozdělila vítězka soutěže Tvoje tvář má známý hlas svou fanouškovskou základnu na dvě skupiny, když sdílela fotografii z toalety nebo fotografii svého pozadí z dovolené v Portugalsku. Ať už se její příspěvky někomu líbí nebo ne, jedno je jisté, Berenika rozhodně nemá problém se studem!

Berenika Kohoutová: Mám komplexy, a když přiberu tři kila, jsem děsně nespokojená.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.