Cina, Kohoutová a spol. po Andělech: Divoký tanec a průsvitný zadek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Cina, Kohoutová a spol. po Andělech: Divoký tanec a průsvitný zadek!

Afterparty na Andělech se vydařila
Afterparty na Andělech se vydařila (Martin Hykl)

Před úterní půlnocí patřilo Forum Karlín zpěvákům a muzikantům, kteří si nenechali ujít udílení hudebních Cen Anděl. Jakmile ale skončil ceremoniál a zhasly kamery České televize, začaly se dít věci! Partička bývalých hvězd Tváře v čele s Janem Cinou (30), Berenikou Kohoutovou (28) a Adamem Mišíkem (21) rozjela divokou pařbu přímo na pódiu!

Z vyhlašování cen sice odešli s prázdnou, na večírku to ale rozjeli jako vítězové. Ani do sebe nemuseli otáčet panáky. Deník Aha! zastihl bývalé účastníky show Tvoje tvář má známý hlas, jak se divoce nakrucují do hudby kolem zvukařských pultů na jevišti a na improvizované párty si užívají muziku jako někde na technopárty.

Melodie z reprobeden strhla k divokým pohybům i zpěvačku Kláru Vytiskovou (33), které z výstřihu vykukovala krajková podprsenka. Berenika Kohoutová zase odhalila sexy tetování na obnaženém bříšku. Holky v tom nenechal ani Honza Cina, který byl ve svém živlu a chvílemi působil, že přestává vnímat.

Andrea Bezděková (25): Průsvitná ze všech stran 

Většina těch, co se prošli po červeném koberci, splývala svým oblečením s nocí. Řady do černa oděných rozsvítila až Česká miss 2016, která sáhla po totálně průsvitných šatech s kytičkami. Z róby jí tak lezly její sexy pevné půlky. 

Adam Mišík (21): Stejný oblek, jiná holka

Ze skříně oprášil týž oblek, kterým se na Andělech blýskl už před rokem. Do klopy si zpěvák a syn muzikanta Vladimíra Mišíka (71) akorát zastrčil fialový kapesníček a kalhoty přizvedl značkovým páskem od Gucciho. Zato svůj doprovod tentokrát výrazně obměnil. Loni přišel bez tehdejší přítelkyně Diany Kratochvílové (20), kterou zastoupil kamarád slavící třicetiny. Letos zpěvák vytáhl Miss Czech Republic 2019 Denisu Spergerovou (18). „Známe se dva týdny, seznámila nás společná známá,“ řekl deníku Aha! Mišík. 

Bára Poláková (35): Nafrněná brala dvakrát

Podařilo se jí proměnit hned dvě nominace. Zpěvačka hitu Nafrněná a partnerka herce Pavla Lišky (47) si tak odnesla hned dvě sošky Andělů – nejprve za sólovou interpretku, poté za nejlepší klip. Ceny na ni byly tak těžké, že je musela vzít do obou rukou. Učit by se měla od Matěje Rupperta (40). Ten si z baru odnášel úplně v pohodě dvě vrchovatá piva v jedné ruce a ještě se u toho divoce pitvořil.  

Tabulka vítězů aneb Ceny Anděl za rok 2018

Sólová interpretka

Barbora Poláková (ZE.MĚ)

Videoklip roku

Barbora Poláková (2-8-5)

Skupina roku

Monkey Business (Bad Time For Gentleman)

Sólový interpret

Miro Žbirka (Double Album)

Objev roku

The Atavists (LO-FI Life)

Album roku

Lucie – EVO-Lucie

Skladba roku

Lucie (Nejlepší, kterou znám)

 Adam Mišík - Anděl 2018



Přečtěte si
Marián Potůček
21. 12. 2023 • 11:44

Řekl bych, že je již tak trochu přeCinováno, průměrný zpěvák a podprůměrný herec je jako vážně celebritka?

lidinikiti...@...
7. 3. 2019 • 17:33

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.