Lví pád partnera Jana Ciny baví kolegy: Jsi král červeného koberce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lví pád partnera Jana Ciny baví kolegy: Jsi král červeného koberce!

PRAHA-RUDOLFINUM, NEDĚLE 0:15   Schody vzal Petr Vančura rovnou po hlavě.
PRAHA-RUDOLFINUM, NEDĚLE 0:15 Schody vzal Petr Vančura rovnou po hlavě. (Foto Aha! – Pavel Machan, David Kundrát)

Přítel Jana Ciny (31) si doslova olízl červený koberec Českých lvů! Při odchodu Petru Vančurovi (33) na schodech ujela noha a pak se jednoduše skutálel dolů způsobem, za který by se museli stydět ani profesionální kaskadéři. 

Vzal to s humorem a svůj fenomenální pád následně dokonce sám umístil na sociální síti. „Jsem úplně bez modřin a v pohodě. Kdybych byl aspoň opilý! Nová kluzká lakýrka na červeném koberci,“ napsal na sociální síti Vančura. A jeho herečtí kolegové se tím nesmírně baví! Příkré schody z pražského Rudolfina, kde se už několik let předávají filmové ceny Český lev, jsou velmi zrádné.

Nahoru to ještě jde, ale dolů to po několika sklenkách alkoholu (nebo s vysokými podpatky), bývá opravdu dobrodružné. Ostatně, přesvědčila se o tom v minulých letech celá řada návštěvníků Lvů. Letos si cenu »držkopád roku« odnesl herec Petr Vančura. Zatímco jeho partner Jan Cina sešel schody v klidu, Petrovi podjela noha a letěl hlavou dolů. 

Letící snímky »letí« mezi herci

Jana Plodková (37), herečka
„Když si na to vzpomenu, brečím smíchy! Jsi král červeného koberce. ! A ještě miluju, jak se Honzík lehce otáčí, co se to za ním děje.“

Kristýna Janáčková (36), herečka
„Tak dokonale zachycen tvůj pád a Honzíkův výraz stylu Co blbneš, woe, se jen tak nevidí. Doufám, že jsi za to dostal Lva.“

Jiří Macháček (52), herec
„Chuděrka malá. To mě mrzí, ono to hapaloooo.“

Kristýna Frejová (47), herečka
„To znám, takhle nás onehdá s Péťou Š. zradily před Rudolfinem deseticentimetrové štekle a kočičí hlavy. Vítej v klubu!“ komentovala Frejová, která se v roce 2015 s herečkou Petrou Špalkovou (44) skutálela až pod schody.

Simona Babčáková (46), herečka
„Jo, tohle jsou ty tvoje show! Tak tahle byla skvělá! Mám záchvat smíchu.“

Pád Cinova přítele Vančury na Lvech: Schody sjel po břiše!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.