Jan Cina z Tváře: Životní přiznání a pak... »Budu se ženit!« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jan Cina z Tváře: Životní přiznání a pak... »Budu se ženit!«

Jan Cina se bude ženit!
Jan Cina se bude ženit! (Foto pro Aha! – Kalendář Proměny 2017/Petr Kurečka, Michal Kratochvil, www.kalendarpromeny.cz)

Dámy, máte smůlu! Žhavý kandidát na vítěztví v show Tvoje tvář má známý hlas Jan Cina (28) bude co nevidět v chomoutu. Jeho přítel, rovněž herec Petr Vančura (32), ho požádal o ruku! A oba už začínají plánovat svatbu.

Pro mnohé, včetně Marty Jandové (42), bylo velkým překvapením, když se během natáčení televizní soutěže dozvěděli o Cinově orientaci. Zpěvák však svůj coming out prodělal před mnoha lety a svou jinakost nikdy neskrýval.

„Se svým přítelem jsem už deset let a nevadí mi, pokud o mé orientaci někdo ví. Naopak jsem s tím neměl problém o tom v medailoncích mluvit. Třeba to někomu pomůže jít s barvou ven a jeho okolí to lépe přijme,“ svěřil deníku Aha! Honza, který minulou neděli všechny dostal fenomenálním ztvárněním španělské operní divy Monserrat Caballé (83).

Cina nám také exkluzivně prozradil, že je zasnoubený. „Detaily si necháme pro sebe, ty se týkají jen nás dvou. Ale můžu potvrdit, že k zásnubám došlo,“ prozradil jinak málomluvný zpěvák, jehož přítele nyní můžete vídat v seriálu Kosmo. „Trochu se nám neustále mění plány. Nějak se zatím doma nemůžeme shodnout, jestli chceme velkou svatbu, nebo malou,“ prozradil další z detailů kolem plánovaného uzavření registrovaného partnerství. „Může to být za měsíc, nebo taky za rok,“ naznačil Honza. Co uvidíte ve finále?
Jan Cina – Scatman John
David Gránský – Marilyn Manson
Marta Jandová – Jessica Rabbit
Anna Slováčková –  Katarína Knechtová

Duety vypadlíků
Miroslav Etzler a Roman Vojtek: Duet z Fantoma opery!
Ivana Jirešová a Markéta Procházková: Duet z muzikálu Chicago!
A jako bonus...
Jakub Kohák, Iva Pazderková, Janek Ledecký, Ondřej Sokol vystoupí coby ABBA s písní Dancing Qeen!



Přečtěte si
jity
19. 11. 2016 • 08:46

Lidi ho potopili? Vždyť to rozhoduje porota a účinkující mezi sebou. Kdyby to záleželo na lidech tak Jan Cina byl jednoznačně první. Přeji mu ještě hodně úspěchů, je to moc šikovný kluk.

majojo
18. 11. 2016 • 19:04

Mně je jedno, jak je orientovanej, do postele ho nezvu. Ráda ho uvidím na divadle a v televizi, protože je to hráč a talent má.

ppadys13
18. 11. 2016 • 15:04

Cino,kdo bude dělat maminku ?

majojo
18. 11. 2016 • 10:45

Když poslední dobou slyším slovo fenomenální, otevírá se mi kudla v kapse. /Používá už se na všechno a blbě.

ellenic
18. 11. 2016 • 09:19

Jan Cina je šikovný, ve Tváři byl velmi dobrý. Poslední úloha Montsserat Caballe byla jedinečná . Byl lepš í než Marta Jandová . Škoda že má v soukromí jinou životní roli .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.