Cina z Tváře v zajetí drog! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Cina z Tváře v zajetí drog!

Jan Cina vaří drogy!
Jan Cina vaří drogy! (TV Nova)

Jan Cina (28), který účinkuje v show Tvoje tvář má známý hlas, chce zřejmě zkusit všechno. Momentálně se totiž natáčí nový seriál Pustina, ve kterém hraje opravdu zajímavou roli.

V seriálu se z něj stane vařič a distributor pervitinu. „Zpočátku jsem nechápal, proč jsem právě já dostal takovou roli, ale pak jsem to přijal a vzal si na to takzvaný hollywoodský čas, kdy jsem se tomu opravdu věnoval. Dělal jsem si různé rešerše, čerpal z lidí, jež znám a kteří se dostali do nějakého průšvihu,“ prozradil pro Sedmičku herec.

Honza navíc přiznal, že on sám má s drogami zkušenost. Zatím prý ale jen s marihuanou. „Mně stačí málo. Ono je to dobré pro uvolnění, ale že by mě to inspirovalo? K práci potřebuji čistou hlavu,“ svěřil se Cina.

Do styku s marihuanou přišli také jeho rodiče. „Asi před pěti lety si ji vyzkoušeli na chalupě a hned mi to volali. Sice se s nimi nedalo moc mluvit, ale byl jsem na ně hrdý,“ dodal Jan s tím, že zkusit se má všechno.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.