Ivana Jirešová (39) v TVÁŘI vyhrála, a přitom... Slova o konci v soutěži! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ivana Jirešová (39) v TVÁŘI vyhrála, a přitom... Slova o konci v soutěži!

Konečně může herečka věnovat peníze na charitu.
Konečně může herečka věnovat peníze na charitu. (Foto: Archiv TV Nova)

Zoufalost a beznaděj během proměn a natáčení show Tvoje tvář má známý hlas provázely Ivanu Jirešovou (39), která prý už chtěla svou účast v projektu ukončit. Ale konečně se na herečku usmálo štěstí a vyhrála!

„Byla úplně zdrcená. Nešlo jí to, věděla, že je jedna z nejhorších. Navíc pořád končila na posledních pozicích. Vím, že uvažovala o ukončení smlouvy,“ prozradil deníku Aha! zdroj ze zákulisí natáčení. Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě by nebyla první, kdo toho měl v určitý moment po krk.

V první řadě Tváře chtěli soutěžící kvůli vyčerpání z náročných tréninků choreografií a učení nových a nových textů končit hromadně! Na Ivanu se ale konečně usmálo štěstí! Včera konečně vyhrála! Jako islandská zpěvačka Björk všem vytřela zrak. „Je vidět, že sis to užila, pro mě to byl tvůj nejlepší výkon v soutěži,“ chválila herečku porotkyně Iva Pazerková (36).

Šek na 25 tisíc korun může tak Jirešová někomu dát. „Jsem fakt šťastná, protože ředitelka nadace Akurus mi děkovala e-mailem už před několika týdny, že jsem si je vybrala, bylo mi hloupé, že jsem pořád nevyhrála a nemohla jsem jim nic dát,“ přiznala Jirešová, která tak pomůže týraným ženám.



Přečtěte si
vigela
17. 10. 2016 • 15:35

Souhlasím. Ač ji obecně moc nemusím, tentokrát se mi líbila nejvíc a vítězství jsem jí přála.

aurora45
17. 10. 2016 • 15:25

To je argument! Ať si to jdou zkusit - no, jirešová se tam nacpala sama, pokud vím. Ale jak vidno, komerční seriály dokáží udělat hvězdu i ze šmíry.

aurora45
17. 10. 2016 • 15:23

Samozřejmě, že měla vyhrát Markéta Procházková, byla bezkonkurečně nejlepší. A Jirešová halt dostala second servis (hlavně od kamarádů - nařízeno?), aby chudinka nebyla pořád mezi posledními. Její slabý hlásek a naprostý nedostatek sexappealu v jakékoli písni nezachrání ani její anorektické nožky. Btw, jediný, kdo boduje jako muzikant, je Ledecký. Ostatní porotci o zpěvu nemají páru. A průměrná herečka Iva Pazderková jako herecká poradkyně? Hm

6010
17. 10. 2016 • 09:24

Jirešová a nejslabší? A kdopak to řekl? Ta je s Aničkou nejlepší.Musím je holky obdivovat, co dokáží.Jsou to úžasné výkony, klobouk dolů.Ale i ostatní jsou dobří.Řekla bych, že jsou všichni na stejné úrovni, nikoho nelze označit za nejhoršího.A ti co to dělají, ať si to tam jdou zkusit!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.