Ivana Jirešová v Tváři: Psychicky nezvládla přípravu na proměnu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ivana Jirešová v Tváři: Psychicky nezvládla přípravu na proměnu!

Ivana Jirešová
Ivana Jirešová (Foto TV Nova)

Oproti svým soupeřům je Ivana Jirešová (39) ve velké nevýhodě! Oblíbená show Tvoje tvář má známý hlas je o zpěvu a hlavně o dokonalých proměnách. A i kdyby se hvězda Ordinace v růžové zahradě chtěla proměnit v černošského zpěváka, nikdy se jí to nepoštěstí. Jako jediná totiž nezvládla odlitek obličeje, který probíhal ještě před vypuknutím soutěže.

Ten má sloužit pro usnadnění práce maskérů, aby mohli připravovat náročné masky. „Já na složité proměny mohu zapomenout, prorože se nepodařil odlitek hlavy. Tudíž nesedím v maskérně tolik hodin jako ostatnní. Dělají mi jen vlasy a makeup,“ prozradila deníku Aha! Ivana a zavzpomínala na šílený zážitek, kdy měla na hlavě sádru a nemohla dýchat.

Maskéři z ní museli odlitek okamžitě sundat. „Jeho výroba není příjemná záležitost, je to trochu klaustrofobické. Je tam prostor k dýchání, ale spousta lidí bojuje s úzkostí. Je to spíš psychický stav, má pocit, že se nemůže nadechnout,“ vysvětlil umělecký maskér David Šesták.

V neděli na TV Nova uvidíte šestou proměnu Jirešové, nyní v amerického rapera Vanilla Ice (48). „Jako kluk jsem se sama sobě líbila, jsem asi narcis, ale normálně bych sama se sebou chodila,“ směje se herečka s tím, že i dva týdny po natáčení má stále obarvené obočí. Prý to nejde umýt.

Kdo je Vanilla Ice
Robert Matthew Van Winkle je známý jako Vanilla Ice. Jedná se o jednoho z prvních bílých raperů, který se proslavil po světě. Píseň Ice Ice Baby je dodnes hraná na diskotékách.



Přečtěte si
-bello-
7. 10. 2016 • 12:15

No, hlavně hysterka Jirešová to má o sobě vědět a necpat se tam. Ona prostě má tolik problémů, že by se měla fakt léčit.Úplně mě dostaly ty scény při předávání její malé dcery otci . A taky mě dostaly ty fotky Jirešové někde v džungli s Vágnerem, kde s Bučkovou pózovaly olepený těla liánami a jinými nápaditými rekvizitami , zatímco na lejtkách si jim pošušňávaly nacucaný pijavice ( což by možná byly fotky zajímavější )

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.