Nestyda Berenika Kohoutová: Čím pobouřila fanoušky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nestyda Berenika Kohoutová: Čím pobouřila fanoušky?

Berenika Kohoutová
Berenika Kohoutová ( Foto TV Nova, ara )

Herečka Berenika Kohoutová (27) byla vždycky velká provokatérka. Ze svého těla zatím více ukázala než by schovávala a nyní na to doplatila. Herečka na sociální síti zveřejnila fotografii svého pozadí a tím pobouřila nejednoho fanouška.

Není to poprvé, a v jejím případě určitě ani naposled, kdy Kohoutová předvedla své křivky. Herečka nikdy neměla problém s odhalováním na veřejnosti natož před kamerou.

Tentokrát to však Kohoutová přepískla, nebo to aspoň tvrdí její fanouškové. Herečka na sociální síti zveřejnila fotografii, na které vystrkuje zadek. „Dobré ráno z Lisabonu,“ napsala k fotografii, pod kterou se strhla lavinu komentářů.

„To jsem opravdu potřebovala vidět. To už je trošku moc. Hnus,“ napsala herečky sledující na sociální síti. „Docela už přeháníš, nech si tyhle fotky pro sebe,“ napsal jí další fanoušek. Někteří její příznivci byli však fotografii natolik pobouřeni, že se nebáli zvolit i ostřejší slovník. „Stejná ku*va jako v ordinaci!“ vzkázal herečce její fanoušek.

Avšak mezi lavinou negativních komentářů, se našlo i pár názorů, které herečku za její odvážnou fotografii neodsuzují. „Ano trošku odvážnější, ale lidi nikdo vás nenutí fotit si pozadí na IG mimochodem jsou i šílenější fotky než toto, jako sorry.... za mě bych to na IG nedala, ale paní Berenika se nemá za co stydět je to krásná baba, tak sklapneme paty a žádný negativismy... do očí by jste jí to neřekli,“ napsala jedna ze sledujících.

 

 Berenika Kohoutová: Piercing jsem musela sundat, chystám nové tetování!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.