Nejhorší okamžik života Zagorové a Margity: Drama na operačním sále | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nejhorší okamžik života Zagorové a Margity: Drama na operačním sále

O svého manžela se Hana Zagorová hodně bála
O svého manžela se Hana Zagorová hodně bála (Foto archiv Š. Margity, ara)

Prožil si drsné chvíle. Operní pěvec Štefan Margita (63) zavzpomínal na rok 2012. „Měl jsem mít v Bruselu premiéru, ale místo toho mě v Praze vezli na sál,“ prozradil manžel Hany Zagorové (73). Navíc mu krátce předtím zemřel milovaný táta Ján (†85), ředitel košických elektráren.

Ztráta otce zřejmě vyvolala u citlivého umělce velký stres, který se nemile podepsal na tom, že se zpěvák najednou nemohl hnout. Margita si protrpěl hodně bolesti, manželka Hanka Zagorová zase hodně strachu a obav o milovaného muže.

Dlouhá operace

Doktor Šteidler vedl tříhodinovou operaci, šlo o dvě ploténky,“ svěřila se zpěvačka. Jednalo se o to, zda bude Štefan dál chodit a normálně žít. Kruté chvíle popsal Štefan v pořadu Karla Šípa Všechnopárty, který ČT nedávno reprízovala. „Naštěstí to dobře dopadlo. Pan doktor operoval pomocí miniaturních kamer, díky tomu má Štefíček jen nepatrnou jizvičku,“ řekla spokojeně Hanka.

Zhubl 12 kilo

Několik týdnů poctivě rehabilitoval. Pěvec má své zdraví bedlivě na zřeteli. V roce 2012 vyrazil fanouškům dech, když se objevil na veřejnosti o 12 kilo lehčí. Prospělo to pochopitelně i jeho zádům. Štíhlou lini si Margita udržel dodnes.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.