Bílá, Zagorová a další: Jak covid kosí český showbyznys | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Bílá, Zagorová a další: Jak covid kosí český showbyznys

Lucie Bílá
Lucie Bílá (profimedia.cz)

Odložená představení, posunutá vystoupení, zrušené premiéry! Tak vypadaly a vypadají diáře slavných, kteří onemocněli covidem-19. Většina z nich se z nemoci už pomalu dostává, ale přibývají i nové případy.

Radim Uzel (80), sexuolog

Přitížilo se mu

Ještě před pár dny, když onemocněl, prohlašoval, že mu sice není dobře, ale že se z toho dostane. V posledních dnech se ale jeho stav bohužel zhoršil! „Není mi lépe, je mi špatně a dnes jdu do nemocnice,“ potvrdil včera deníku Aha! nejhorší obavy.

Hana Zagorová (74), zpěvačka a Štefan Margita (64), operní pěvec

Třikrát hurá!

Dobrá zpráva přišla od Štefana Margity. „Třikrát hurá! Jsem venku a negativní,“ radoval se už v neděli. Doma je také jeho milovaná manželka, která musela být začátkem září hospitalizována. Zdravotní stav se jí totiž zkomplikoval i kvůli onemocnění krve, s nímž se léta léčí. „Je to strašná mrcha, tenhle virus. Už je to docela fajn, ale nebylo to tak úplně příjemný, mám-li říct pravdu. Opravdu to dá člověku, té jeho fyzické schránce, hodně zabrat,“ řekla v pořadu Showtime Zagorová.

Zagorová a Margita na pohřbu Pilarové: Eva si zaslouží nejvyšší obdiv

Video se připravuje ...

Anna Fialová (25), herečka

Je pozitivní

Pozitivní test na covid má nově i bývalá hvězda Tváře či seriálu Vinaři. V sobotu měla odehrát druhou (a již jednou kvůli pandemii odloženou) premiéru hry Stát jsem já ve Stavovském divadle. Vedení ND ji muselo »ze zdravotních důvodů« přeložit až na 6. října. „Já o tom asi mluvit nechci, nezlobte se. Ale je mi dobře,“ řekla včera Aha! herečka. Její dědeček, legendární Limonádový Joe Karel Fiala (94), ji ale jistě vzhledem ke svému věku dlouho neuvidí.

Hana Holišová (40), herečka

Má horečky

S vysokými teplotami podle informací Aha! ulehla také historicky první vítězka Tváře a hvězda nekonečného seriálu Ulice. „Hanka zrušila představení na příští dny,“ prozradil Aha! důvěryhodný zdroj. Na dotaz, zda má covid-19, herečka zatím nereagovala.

Lucie Bílá (54), zpěvačka a Simona Stašová (65), herečka

Mají to za sebou

Obě byly v karanténě ve stejnou dobu. Každá z nich ale měla jiný průběh. „Můžu vám říct svoji zkušenost, že je to jen blbá chřipka, která se dá přežít. Jinak bych z toho žádnou hrůzu nedělala,“ podělila se Lucie se svými fanoušky na sociálních sítích. To Simona takové štěstí neměla a prošla si horším průběhem nemoci. „Nebudu říkat, že je to lehká chřipečka. Není. Bolí vás celý člověk, nevíte, jak si máte lehnout, a já jsem skutečně prospala až šestnáct hodin denně,“ popsala Stašová primáckému Showtimu.

Mahulena Bočanová (53), herečka

Už zase hraje

Karanténa neminula ani jednu ze tří protagonistek nové filmové komedie Ženská pomsta. I když měla negativní test, nemohla dorazit na premiéru filmu. Teď už je ale v pořádku a vrhla se zpět do práce. „Obávala jsem se, že lidi nebudou chodit. Ale lidi chodí, sedí tam dvě hodiny v rouškách a smějí se,“ svěřila se Mahulena.

Klára Doležalová (56), moderátorka

Uvržena do karantény

Primácká moderátorka musela do karantény poté, co se covidem nakazil člověk z blízkého okolí. „Možná jste zaznamenali, že jsem v Hlavních zprávách nahrazena Markétou Fialovou. Důvod je prostý, byla jsem uvržena do karantény. Jsem negativní, ale bohužel musím do druhého testu zůstat doma,“ vyvrátila Klára spekulace o svém vyhazovu z Primy.

Aplikaci eRouška můžete stáhnout z oficiálních stránek ZDE

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.