Velká rána pro Zagorovou: Verdikt je jasný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Velká rána pro Zagorovou: Verdikt je jasný!

Hana Zagorová ruší koncert v Lucerně.
Hana Zagorová ruší koncert v Lucerně. (Blesk)

Situace okolo koronaviru je pro zpěvačku Hanu Zagorovou (74) opět aktuální. V září se zákeřným virem sama bojovala, nyní jí komplikuje veškeré pěvecké plány do konce roku. Tím nejdůležitějším je jednoznačně tradiční vánoční koncert v pražské Lucerně, který zpěvačka byla nucena zrušit.

Čekalo se dlouho, ale verdikt se zdál být již dříve jasný.  „A je to tady! A je mi to líto! Vánoční Lucerna letos n e b u d e,“ oznámila zpěvačka na sociálních sítích. Fanoušci, kteří si již na vánoční událost koupili lístky, ale zoufat nemusí.

Náhradní termín byl stanoven, a to na více než příhodný den. Zpěvačka své fanoušky rozhodně nechce o nic ošidit a kompenzace je to vskutku velkolepá! „Takže se na vás těším 6. 9. 2021, kdy mám narozeniny. Pořádně to spolu oslavíme!“ nadšeně avizovala zpěvačka. „Lístky zůstávají v platnosti, a kdyby se někomu termín nehodil, vraťte je do 18. 12. 2020. Tentokrát nám to určitě vyjde! Těším se na vás!“ upřesnila ještě podle webu Blesk.cz Zagorová.

Zagorová a Margita na pohřbu Pilarové: Eva si zaslouží nejvyšší obdiv

Video se připravuje ...

Zpěvačka během podzimu navštívila nemocnici i kvůli komplikacím s onemocněním krve, se kterým se potýká již delší dobu. Momentálně je ale v dobré kondici a těší se na mimořádné události, které ji i fanoušky čekají v příštím roce.

Okolnosti smrti Řandy. V děsivé poloze ho našla dvanáctiletá dívka! A trápení Margity se Zagarovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.