Hvězdné léto Zagorové: S mužem dováděla v bazénu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hvězdné léto Zagorové: S mužem dováděla v bazénu!

Štefan s Haničkou blbli v bazénu jako děti.
Štefan s Haničkou blbli v bazénu jako děti. (Foto Facebook.com)

Vše se obrací k lepšímu. Manželský pár Hanka Zagorová (74) a Štefan Margita (64) konečně zase okusil krásy Malagy, kde mají apartmán. „Uhádnete, kde jsem?

Hlásím prázdné pláže,“ radoval se tenor. Loni kvůli epidemii seděli doma. Hanička Písnička se nechala vyfotit s kšiltem na hlavě, a pak dokonce při hrátkách v bazénu. Z obou zpěváků sálalo štěstí a radost ze života. Nejen, že mohli opět vyjet do Španělska, ale taky se blíží odložená vystoupení. A nadšené publikum je pro oba povolená droga.

Zagorová a Margita na pohřbu Pilarové: Eva si zaslouží nejvyšší obdiv

Video se připravuje ...

„Hanka se chystá na narozeninový koncert v září v Lucerně a Štefan vydává sólovou desku a k ní připravuje velké turné. A samozřejmě je čekají koncerty Konečně společně,“ prozradil Aha! producent Tomáš Ságl (50). Ještě letos v únoru bojoval v nemocnici s covidem- 19. Nyní se už cítí skvěle a s Hankou a Štefanem se potkali pod horkým španělským sluncem nad vynikajícími lahůdkami. Producent dokonce Zagorku odvezl domů do Prahy soukromým letadlem a na palubě ji hostil oblíbeným šampaňským.

Okolnosti smrti Řandy. V děsivé poloze ho našla dvanáctiletá dívka! A trápení Margity se Zagarovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Inka
7. 8. 2021 • 08:44

Zagorová září štěstím a vyzařuje zdraví ve Španělsku, kde je situace s Covidem alarmující ! Po čtrnácti dnech je unavená, ruší koncer­ty..­.pos­tcovi­dový syndrom ?! Ha, ha...žeby nová mutace poté, co si užívali přes nedoporučeno cestovat do rizikové země ?
Mimochodem, ten Margita je opravdu hnus jak vizuálně, tak charakterem ( všechna jeho komentáře k pandemiologické situaci a opatřením...grc !!! )

-bello-
15. 7. 2021 • 22:36

mají se rádi, ale to další je jinak

-bello-
15. 7. 2021 • 22:33

Margita ať použije škrabku na jazyk, než ho vyplázne - blééé, Zagorka má ale žaludek!
A turné " konečně společně " je jen pro blbce.Čardáš, kdy společně zpívali u Krause je vzorek toho, co lidi čeká.
Děs, běs

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.