Šok pro Zagorovou! Proč to Hance Absolonová udělala? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Šok pro Zagorovou! Proč to Hance Absolonová udělala?

Dojatá Hana Zagorová se rozplakala.
Dojatá Hana Zagorová se rozplakala. (Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát)

Zpěvačka Monika Absolonová (44) nezažívá zrovna nejlepší období svého života. Oklepává se z rozchodu s otcem svých synů Tomášem Hornou (40). A v pracovní rovině momentálně neví, co dřív.

Z toho důvodu musela odmítnout i kolegyni Hanu Zagorovou (74), která pro ni měla poměrně atraktivní nabídku. „Hanička Zagorová mi volala, jestli bych nevystupovala v Lucerně u příležitosti jejích narozenin. Moc jsem chtěla, protože mám Hanku strašně ráda, ale bohužel tam nebudu,“ přiznala Absolonová. Na tento termín má totiž už domluvený jiný koncert, který se uskuteční v Benešově. „Benešov je moje rodné město,“ připomněla pro magazín Sedmička, proč je pro ní prioritou.

Štefan Margita a Hana Zagorová: Prozradili detaily svých darů a gratulací!

Video se připravuje ...

Bohužel je s koncertem, který se kvůli pandemii neustále odkládal, spojená i velmi smutná příhoda. „Jak jsme tam měli hrát třikrát nebo čtyřikrát, měla jsem lístky pro tetu Marušku, která mezitím bohužel umřela. Tak mi to bude hrozně líto, protože ty lístky mám pro ni pořád zarezervované,“ posteskla si Monika. Ta, jak přiznala, má zároveň z návratu na pódia po roční pomlce obrovskou trému.

7 pádů Honzy Dědka: Trapas Absolonové s Gottem! Byla jsem citově vyprahlá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
milesmiles
5. 6. 2021 • 02:25

Ten hnusnej homous Margita

begonie
4. 6. 2021 • 08:20

Na koncert Zagorky ani zadarmo!!!! Monika by ale její koncert oživila.... Paní Zagorová zase vytáhne Petra Rezka jako hlavního hosta

-bello-
4. 6. 2021 • 00:43

Jestli bude v Lucerně Zagorová ječet s Margitou, tak je jen dobře, že tam Absolonová nebude.To co splichtil Margita se svou Haničkou-Písničkou se fakt nedá poslouchat A jejich kecy taky ne.Ti to dopracovali !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.