Detaily rozchodu Absolonové: Žádná rána z čistého nebe | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Detaily rozchodu Absolonové: Žádná rána z čistého nebe

Monika s ex přítelem Tomášem Hornou
Monika s ex přítelem Tomášem Hornou (facebook.com)

Mohlo se zdát, že rozpad vztahu zpěvačky Moniky Absolonové (44) a hokejisty Tomáše Horny (40) přišel znenadání. Navenek totiž své soužití prezentovali harmonicky. Jenže krize prý u nich doma trvala už řadu měsíců. Třebaže Monika nedávala na sobě vůbec nic zdát.

Když zpěvačka na Prvního máje oznámila na sociálních sítích krach vztahu, který nespasili ani synové Tadeáš (5) a Matouš (2), podle webu Blesk.cz byl už Horna několik dní odstěhovaný. Ačkoliv je Absolonová obvykle velmi otevřená, tuto životní kolizi tutlala před svými fanoušky poměrně dlouho. Naopak ještě přiživovala iluzi rodinného pohody snímky Horny a jejich dvou synů, které o obtížné domácí situaci vůbec nic neprozrazovaly.

7 pádů Honzy Dědka: Trapas Absolonové s Gottem! Byla jsem citově vyprahlá!

Video se připravuje ...

„Je 1. máj, lásky čas a moje dvě životní lásky mne políbily pod stromem. A protože nemám úplně energii něco tajit, tak bych vám chtěla říct, že jsme se s Tomášem rozešli… Je to smutné, bolavé a osobní, ale bohužel i to je život,“ napsala pak z čista jasna ke snímku s Tadeášem a Matoušem s dodatkem, že jak už to bývá, důvodů k rozchodu bylo více. A ty zřejmě musely být opravdu vážné...

Hubnoucí Absolonová na narozeninách Františka Janečka: Uvažuju jít dohola!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mika
6. 5. 2021 • 13:28

moňa by měla opustit hokejky jednou provždy. ty mají v hlavách průvan a nic víc.

mbmb
5. 5. 2021 • 15:08

to ma byt sportovec ,muz ? Pijavice a parazit ,nic to neumi analfabeti v beznem zivote jako Boris becker Povinne je ucit spolecenskym pravidlum ,kupeckym poctum a penize sebrat na ucet potomku.

mazanykralicek
4. 5. 2021 • 16:39

Má smůlu Monika, ale zase má dva krásné kluky. Vlasy by si zase měla nechat narůst. Mnohem lepší dlouhé.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.