Krach lásky na 1. máje! Absolonová se rozešla s Hornou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krach lásky na 1. máje! Absolonová se rozešla s Hornou

Zazvonil zvonec a pohádky je konec!
Zazvonil zvonec a pohádky je konec! (Foto ara)

Zpěvačka Monika Absolonová (44) na internetu oznámila, že se po sedmi letech rozešla s partnerem a tátou svých dvou synů Tadeáše a Matouše hokejistou Tomášem Hornou (40). Tak to je tedy sakra nemilé překvapení zrovna v den svátku lásky!

 

„Je 1.máj, lásky čas a moje dvě životní lásky mě políbily pod stromem. A protože nemám úplně energii něco tajit, tak bych vám chtěla říct, že jsme se s Tomášem rozešli… Je to smutné, bolavé a osobní, ale bohužel i to je život," šokuje Monika Absolonová na sociálních sítích v den svátku zamilovaných.

7 pádů Honzy Dědka: Trapas Absolonové s Gottem! Byla jsem citově vyprahlá!

Video se připravuje ...

„A protože budeme vždycky především rodiče dvou úžasných kluků, kteří se za pár let naučí číst, tak zde veřejně nebudu vysvětlovat důvody. Jediné, co řeknu, že jich je, jak tomu bývá, víc. Tak nám, prosím, držte pěsti, ať je brzy zase dobře. Děkuju a opatrujte si svoji lásku,“  dodala populární zpěvačka.

Hubnoucí Absolonová na narozeninách Františka Janečka: Uvažuju jít dohola!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
veselabublinka
2. 5. 2021 • 12:56

Pokud chlap dokáže utéct od manželky a dítěte, udělá to kdykoliv znova! Každý vztah jednou vyčpí.

sestra
2. 5. 2021 • 09:22

- Bello- souhlas, já to tak mám 👎👎, hádáme se jenom kvůli jeho dětem, kdyz jsou u nás zdrhám. Už se nemůžu dočkat, až budou samostatné 🙏

-bello-
1. 5. 2021 • 23:44

Škoda, fandila jsem jí.
V životě bych nekoketovala s ženatým s dětmi.
Nikoli proto, že jsem až tak morální ( to ať si řeší oni mezi sebou ), ale proto, že bych vůbec nechtěla mít najednou každých 14 dní doma cizí děti a starat se o ně. Střídavá péče je nejen peklo pro děti, ale i okolí .Když ženatý, tak bez dětí, aby je mohl mít jen se mnou
(klidně do mě!)

konvalinka34
1. 5. 2021 • 17:53

Vždyť ona měla vždy ženaté chlapy. Tak se to vrací. A určitě to nebylo ze dne na den, zrovna na 1.máje. Už ty její experimenty s účesy a barvou něco naznačily.

mbmb
1. 5. 2021 • 17:48

Chudák dcera a dva synové ,další čekatelka je Šafářová ! Sportovec si chce užít a ne dělat děti .Proto pozor na bio hodiny žen a věčně hrave kluky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.