Absolonová kritizuje kolegy: Tohle si za rámeček nedají! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Absolonová kritizuje kolegy: Tohle si za rámeček nedají!

Monika Absolonová
Monika Absolonová (Z. Pecák, D. Kundrát)

Monika Absolonová (42) patří mezi celebrity, které nemají problém vyjádřit svůj názor. Nedávno se zpěvačka rozpovídala o domácím porodu v Plzni, při kterém zemřel novorozenec. Nyní se vyjádřila k řidičům, kteří nevěnují pozornost řízení a klidně během jízdy používají telefon.

Zpěvačka se drsně obolu do řady svých kolegů, kteří během jízdy užívají mobilní telefon a nevěnují se naplno řízení. Absolonová se podle Sedmičky k tomuto tématu dostala během vlastního živého vysílání, které probíhalo v autě.

Fanoušci ji během vysílání kritizovali, že by neměla řídit, když se dívá do mobilního telefonu a nesoustředí se. Toto nařčení zpěvačku vytočilo do nepříčetnosti! Nejenže dle Sedmičky natočila svého řidiče, ale také promluvila o tom, že ona na rozdíl od jiných je rozumná.

„Máte pocit, že jsem úplnej idiot? Neřídím a už je to tady zase. Já prostě nevím, kterej blbec by vysílal živě a tomu řídil. Já to jako nechápu! Já ne. Já mám dvě děti a chci být živá a zdravá,“ vyjádřila se dle Sedmičky Absolonová.

Osobností, které používají mobilní telefon, je přitom celá řada. Shodou okolností její kolega Václav Noid Bárta (38) o několik hodin později vysílal během řízení. Dle Sedmičky zpěvák si rizika plně uvědomuje, své jednání hájil kvalitním autem.

 Monika Absolonová je okroužkovaná! Tajná svatba se snoubencem?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.