Jedno oko nezůstane suché! Vyznání miláčka Absolonové bere dech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jedno oko nezůstane suché! Vyznání miláčka Absolonové bere dech

Monika Absolonová a Tomáš Horna s dětmi
Monika Absolonová a Tomáš Horna s dětmi  (archiv)

Zpěvačka má doma opravdu poklad! Jen málo z mužů totiž dokáže přiznat své city v takové šíři a hloubce. 

„Je tomu šest let, co jsme se s Monikou potkali. Ani ve snu by mě nenapadlo, ze spolu budeme mít dvě úžasné děti. Ale pojďme na začátek. Když jsme se potkali, tak já “buran” z Kladna, ona zpěvačka. To už samo o sobě nejde dohromady, ale světe, div se, padli jsme si do oka,“ odtajňuje počátky své lásky k Monice Absolonové (43) Tomáš Horna na Instagramu.

Video se připravuje ...

„Měli jsme si co říct a bylo nám od začátku spolu fajn. Každý jsme si povyprávěli tomu druhému svůj životní příběh, a ne jednou jsme si klepali na čelo, co ten druhý má za sebou. Stalo se, jsou věci, které nevratíš, ale je potřeba se z nich ponaučit a jít dal,“ radí Horna ostatním. „Tak to holt v životě chodí, s tím se musíme naučit žít. Já udělal v životě spoustu chyb, ale jednu jsem neudělal, a to, že jsem šel do Kozy, kam se mi ten večer vůbec nechtělo. To, že jsem tam šel, beru jako svoje zásadní životní rozhodnutí. Kdybych tam tenkrát nešel, neměl bych dva skvělé syny, a co víc, neměl bych tebe! A to jediný bych v životě opravdu nepřežil. Miluju tě!“ dojímá Horna na sociální síti.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
konvalinka34
21. 8. 2020 • 17:13

Moje oči zůstavají suché! On říká o sobě buran z Kladna, ona je zase z rodu kolotočářů. Takže klid

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.