David potopil Absolonovou! Kvůli malé Gottové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

David potopil Absolonovou! Kvůli malé Gottové

David se bavil o Gottové a ztrapnil u toho Absolonovou.
David se bavil o Gottové a ztrapnil u toho Absolonovou. (Foto ara)

Hitmaker Michal David (59) má takzvaně čuch na talent a za řadu let v showbyznysu pozná, kdo na to má a kdo naopak nemá. Co pověděl na adresu Charlottky Gottové (13) a proč ponížil Moniku Absolonovou (43)?

„Rozhodně má všechny předpoklady uspět. Talent má, ale to není všechno. Musí mít také velké štěstí. Třeba na autory, aby měla vlastní hity. Pak se může stát opravdu velkou hvězdou. Souvisí s tím ale velká pracovitost a snaha, zkrátka co pro to bude chtít udělat. Taky potřebuje mít štěstí na ostatní lidi, které bude mít kolem sebe, například na manažera…

Vždycky bereme jen lidi, kteří něco umí. Nejde přece postavit na jeviště někoho, kdo ve skutečnosti nic nedokáže a má jen známé jméno. To neexistuje. Ale Charlottka má velký talent a záleží jen na ní, jak to zpracuje. Když jsme začínali s Monikou Absolonovou (43), tak ta nebyla asi až tak talentovaná jako Charlottka… Myslím si to. Monika si to ale vydřela. Svou pílí to dokázala. Záleží na tom, co pro to bude chtít Charlottka udělat,“ prozradil Michal David v rozhovoru pro extra.cz. Uvidíme časem, zda to třetí dcera Karla Gotta (†80) v českém showbyznysu pořádně rozjede!

Gott a jeho dcera zpívají v pohádce: Podívejte se na premiéru jejich klipu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.