Michal David o nemanželském synovi: Dlouhé roky v utajení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Michal David o nemanželském synovi: Dlouhé roky v utajení

Michal David
Michal David (Jiří Pekárek)

Michal David žije už řadu let ve stabilním manželství. Ze svazku s manželkou Marcelou má dceru Klárku (30). Není tajemstvím, že jim v pouhých devíti letech zahynula tragicky mladší dcerka Míša. Moc se ale nemluví o tom, že je otcem syna Petra (38), o jehož existenci, podobně jako Karel Gott  v případě Dominiky a Lucie, dlouho netušil.

Už v minulosti pro Blesk.cz zpěvák přiznal, že se se synem Petrem až do jeho 18 let vůbec nevídal. „To si přála jeho maminka Martina. Byla to taková letmá známost a stalo se to na diskotéce. Jednou za mnou přišla, že je ve čtvrtém měsíci, ale že si nepřeje, aby někdo věděl, že je to moje dítě,“ přiznal zpěvák.

Že mu mnoho času se synem uteklo ale nijak drasticky nevnímá. „Bylo to tak, jak to být mělo. Petr si chtěl jako kluk udržet své soukromí, ale když maturoval, tak si mě tam pozval, ať mu zazpívám na maturitním plesu. Řekl jsem mu, že se to ale všichni dovědí, kdo je jeho biologický otec. Řekl, že je na to již připraven a že mu to nevadí,“ uvedl Michal David pro Aha! pro ženy s tím, že se už se synem normálně vídají  a jsou v pravidelném kontaktu.

Michal David v době osmdesátých narozenin Karla Gotta zavzpomínal na jejich společnou cestu: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.